Μ. Γιωργαλλής: Η μετατροπή της Κω σε αποθήκη-φυλακή παράνομων μεταναστών, έχει ονοματεπώνυμο…

23
1551

Οι μάσκες έπεσαν. Αποδείχθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η μετατροπή της Κω σε αποθήκη και φυλακή παράνομων μεταναστών και προσφύγων, έχει ονοματεπώνυμο.

Ο Βουλευτής του Σύριζα κ.Καματερός, μαζί με το κόμμα του, ψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό χθες στη Βουλή, που εγκλωβίζει υποχρεωτικά στην Κω τους παράνομους μετανάστες.

Τι λέει το άρθρο 7;

Επιβάλλει τον γεωγραφικό περιορισμό, δηλαδή των εγκλωβισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω και στα άλλα νησιά.

Η κυβέρνηση κατέθεσε το συγκεκριμένο άρθρο προκειμένου να ανατρέψει την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ,η οποία επέτρεπε τη μεταφορά τους από τα νησιά.

Για κάποιους φαίνεται ότι η εντολή που παίρνουν από το κόμμα αλλά και τα αφεντικά τους είναι ισχυρότερη από την εντολή των πολιτών της Κω.

Γιατί όσοι ψήφισαν το Σύριζα και τον κ.Καματερό στην Κω, δεν τους έδωσαν εντολή να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη και φυλακή, δεν τους έδωσαν εντολή να φτιάξουν hot spot στην Κω.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος του νησιού και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Ο εγκλωβισμός όλων αυτών των ανθρώπων στην Κω αλλά και όσων έρχονται δημιουργούν κινδύνους που ούτε καν φαντάζονται κάποιοι.

Γιατί ούτε επαναπροωθήσεις γίνονται ούτε αποσυμφόρηση υπάρχει.

Οι πολίτες της Κω αντέδρασαν σθεναρά και δυναμικά για να μη γίνει το νησί τους Λέσβος, για να μην καταστραφεί ο τουρισμός μας.

Κάποιοι όμως θέλουν με τη βία να μας κάνουν Μόρια. Και όποιος αντιδρά βαφτίζεται φασίστας.

Όποιος χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα και στοιχεία που αποκαλύπτει το ρόλο ορισμένων , είναι φασίστας

Φασισμός είναι όμως να μην δέχεσαι τη διαφορετική άποψη , ιδίως όταν αυτή η άποψη είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φίλε Μιχάλη ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚ..Α διαλύσατε το Νησί μας και θα το κάνετε ακόμα χειρότερο. ΌΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να καθαρίσει ο τόπος από Πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ότι ΣΚ….Ο έχει έρθει στην Χώρα και τα Νησιά μας. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΒΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΛΑ.

 2. Έξω οι φασίστες από το νησί
  Έξω οι ναζί από το νησί
  ……. ξέρεις το ανθρώπινο είδος δεν έχει διάφορα είδη, είναι ένα, κλείσιμο στο χοτ σποτ θέλετε όλοι οι μισάνθρωποι ….,

 3. Μπορεί ο άθεος αμερικανοκομμουνιστής, που συγκυβερνά την Ελλάδα με τον δήθεν «ευσεβή» Καμμένο, να μην έχει ευχηθεί ποτέ στους Ορθόδοξους Έλληνες ενόψει κάποιας μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης, αλλά δεν έπραξε το ίδιο και με την μικρή μειοψηφία των μουσουλμάνων (των νόμιμων της Θράκης και των παράνομων – λαθρομεταναστών) ενόψει του Ραμαζανίου.
  Έτσι, με ανάρτησή του στο Twitter, ο mister Tsipras ευχήθηκε και μάλιστα σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και τουρκιστί:
  «Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak».
  Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε για το τι ρόλο παίζουν αυτοί που κυβερνούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας;https://ethnikismos.net/2018/05/18/mister-tsipras-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B9/

 4. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

  Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, αλλά για σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, από τους συριζαίους νοσταλγούς του χασάπη Στάλιν και υπηρέτες της Μέρκελ και του Τραμπ.Μια νταλίκα, λοιπόν, που όπως βεβαιώνει η επίσημη ιστοσελίδα των τριτομνημονιακών αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ «κυκλοφορεί στον Κηφισό» και είναι… «περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας»!Στην… μεγάλη ανακάλυψη της… αντιδημοκρατικής νταλίκας, που φέρει στο πίσω μέρος της το έμβλημα της 21ης Απριλίου, συνέβαλε «δημοκράταρος» που δηλώνει συγγραφέας, ο οποίος με ζήλο καγκεμπίτη των εποχών της δόξας του «μεγάλου πατερούλη», την φωτογράφισε κι έγραψε για την… ανακάλυψή του:https://ethnikismos.net/2018/05/17/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/

 5. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

  «Εμπρός μου στον Κηφισό. Περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας. [Ευκαιρία διαγραφής μερικών «φίλων» χουντικών – Το ότι η Δημοκρατία πρέπει ή δεν πρέπει να ανέχεται τους εχθρούς της να μην το συγχέουμε με την ελευθερία της γνώμης. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβολή του πολιτεύματος}.

  Ακόμα δω είστε συντρόφια; Στείλτε τα τσιράκια σας να κυνηγήσουν την… αντιδημοκρατική νταλίκα, για να… προστατευθεί το «πολίτευμα»!
  (ΥΓ): Αλήθεια σύντροφε, το έμβλημα της 21ης Απριλίου σε πείραξε; Τα Μνημόνια που ερήμωσαν τη χώρα δε σε πειράζουν;
  https://ethnikismos.net/2018/05/17/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/

 6. Ήταν μια μέρα του 1937 σαν την σημερινή, που ο Ιωάννης Μεταξάς διέγραψε τα αγροτικά χρέη και απήλλαξε τους Έλληνες αγρότες από τους τοκογλύφους, που έπαιρναν σε αντάλλαγμα την γη των αγροτών που αδυνατούσαν να πληρώσουν.

  Η διαγραφή των αγροτικών χρεών έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που προέβλεπε την οριστική διαγραφή όλων των καθυστερημένων τόκων στα ιδιωτικά χρέη που αφορούσαν την περίοδο προ της 1/1/1935 και καθιέρωνε αποπληρωμή του κεφαλαίου σε 12 ετήσιες δόσεις με τόκο 3%.

  Μετά την εφαρμογή του νόμου, ο δανεισμός των αγροτών γινόταν πλέον μόνον από κρατικούς οργανισμούς και κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα, με αποτέλεσμα την μεγάλη άνοδο της παραγωγής.

  Αξίζει να τονίσουμε, ότι ο δεύτερος Ηγέτης που χάρισε τα αγροτικά χρέη ήταν ένας ακόμα «δικτάτορας», ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

  Αντίθετα, όταν κυβερνούν οι «δημοκράτες», οι αγρότες συσσωρεύουν χρέη. Τυχαίο; Δε νομίζω!

 7. Την περασμένη εβδομάδα έγινε στην Μυτιλήνη μία δίκη το αποτέλεσμα της οποίας είναι άκρως ανησυχητικό για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Πατρίδα μας! Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες τόσο του Ερυθρού Σταυρού, όσο και δημάρχων της περιοχής του Έβρου, αλλά και της ευθείες απειλές του Ερντογάν, η Ελλάδα πρόκειται να πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες τους επόμενους μήνες!
  Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν τρεις Ισπανοί, μέλη ΜΚΟ, οι οποίοι μαζί με δύο μουσουλμάνους, οι οποίοι είχαν διαβατήρια Δανίας με ένα υπερσύγχρονο σκάφος ρυμούλκησαν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες, τους οποίους αποβίβασαν στην Λέσβο. Οι άνδρες του Λιμενικού τους συνέλαβαν τότε για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, αφού σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των Αξιωματικών του Λιμενικού, η βάρκα με τους αλλοδαπούς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο!

 8. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν στην Ελλάδα για την αθώωση των δουλεμπόρων ήταν ισχυρές. Η ίδια η Ε.Ε. με προεξάρχουσα την Κομισιόν καθώς και η ισπανική κυβέρνηση αλλά και η Διεθνής Αμνηστία πίεσαν για την αθώωσή τους! Μάλιστα, την ίδια ημέρα διεξαγωγής της δίκης υπήρχε παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διά στόματος της εκπροσώπου του γραφείου του Επιτρόπου μεταναστεύσεως, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, η οποία μίλησε για ποινικοποίηση του… “εθελοντισμού” και ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει στα κράτη μέλη να κάνουν εξαιρέσεις για όσους βοηθούν τους “μετανάστες” για ανθρωπιστικούς λόγους.Η Διεθνής Αμνηστία έβγαλε ανακοίνωση ότι οι κατηγορίες πρέπει να αποσυρθούν, οι Αξιωματικοί του Λιμενικού επέμειναν στην αρχική τους θέση ότι ήταν μία παράνομη πράξη, αλλά τελικά το δικαστήριο τους αθώωσε…Την ίδια ώρα που τα κράτη στην Ευρώπη κτίζουν τείχη και φράγματα και ο πρόεδρος της Ουγγαρίας δηλώνει ότι όποιο κράτος δεν αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση θα καταστραφεί, την ίδια ώρα στην Ελλάδα αθωώνουμε αυτούς που μεταφέρουν λαθρομετανάστες…

 9. Βάζουν παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας να λένε: «Είμαι Τούρκος στρατιώτης» (βίντεο)

  Bίντεο δείχνει μικρά παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, να απαγγέλλουν ποιήματα με τα οποία εξυμνούν την Άλωση της Πόλης από τον Μωάμεθ τον Πορθητή και λένε πως «είναι παιδιά Τούρκων και είναι Τούρκοι στρατιώτες»
  Έτσι λοιπόν γαλουχούν τα παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας κάνοντάς τα να πιστεύουν ότι είναι Τούρκοι και θα πολεμήσουν κατά των εχθρών (μαντέψτε ποιοι είναι οι εχθροί)
  Το ζήτημα είναι ότι σε αυτή την τουρκική προπαγάνδα το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/687428_vazoyn-paidia-tis-ellinikis-moysoylmanikis-meionotitas-na-lene

 10. ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ GAY PRIDE THΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
  ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB/#

 11. εγώ για το κοινό καλό στήριξα τον Καματερό στις εκλογές αλλά μετά που έγινε βουλευτής δε με πήρε σύμβουλό του. Αυτό θα το πληρώσει γιατί έγινα αρχηγός στους κουρκούβιαλους και πουλάω στήριξη στον άλλον για να με βάλει στο ψηφοδέλτιο. Για αυτό πήγα πάλι στο ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές και βοήθησα στο Ζιπάρι. Τι νομίζετε δε ξέρω το κοινό καλό;

 12. Ανελέητο Κυνήγι όλων των καταστημάτων,ολημερίς για γράψιμο και πρόστιμα,τα οποία θα μεγαλώσουν την μεγαλύτερη αποθήκη χρεών στην Ευρώπη.Κυνήγι μαϊμούδων,ενώ κάθε Τρίτη και Παρασκευή εκατοντάδες ξένοι πάνε απέναντι και αφήνουν τα λεφτά τους να αγοράσουν τα ίδια προϊόντα,αλλά οι ελεγκτικές αρχές το διασκεδάζουν. Κυνήγι κάθε εμπορικής δραστηριότητας ,ακόμα και στους Αρκιούς με την παρέλαση του 1 μαθητή σχολείου που απόμεινε,ενώ τις μπόμπες και τις μπριζόλες με το …μέτρο ,τις περιβάλλουν με στοργή ανάλογη της Μητέρας Χριστοδουλοπούλου προς τους μετανάστες.Όταν ερημώσουν τα πάντα και αφήνουν μόνο τις ‘κενώσεις των εντέρων’ τους οι ξένοι ,τότε θα δούμε τις επιπτώσεις.Καμία μέριμνα,έλεγχος για τις εργατικές συμφωνίες που έχει στελεχώσει τα μαγαζιά με Αλβανούς.Τα πάντα κινούνται μέσω TUI κ.λ.π.
  Αλλά έχει τεράστια ευθύνη και ο Δήμαρχος γι αυτά.

 13. τι ξαφνική έμπνευση έπιασε εσένα και το Μαραγκό να γράφετε γιαι τον καματερο? Τέτοια εμμονή ρε george δεν παλεύεται.Ευκαιρια είναι τώρα με το ψυχιατρικό συνέδριο μπας και……

 14. τουμπες για γιαννενα και μερικες κιλοβατωρες …… αλλιως μαύρα σκοταδια. τα νεα μαθενοντε

 15. Ο Μιχάλης έκλεισε για υποψήφιος με τη Δύναμη Αλλαγής…Άλλος ένας πατριώτης εθνικιστής προσχώρησε στις τάξης της δημοτικής αρχής που υπερασπίστηκε την καθαρότητα των Ελλήνων της Κω…..Η Χρυσή Αυγή δηλώνει από τώρα πως θα στηρίξει τον Μιχάλη και πιστεύουμε πως το ίδιο θα πράξουν οι Ενεργοί πολίτες ο Σύλλογος Θερμοπύλες και κάθε πολίτης που πιστεύει στον Έλληνα….Εμπρός να βγάλουμε πρώτο δημοτικό σύμβουλο στις επερχόμενες εκλογές ένα πατριώτη,έναν Έλληνα….
  Χρυσή Αυγή Κω…

 16. φίλε Μιχάλη αν ειναι αλήθεια ότι έκλεισες υποψήφιος με τον Κυρίτση ενα θα σου πω … ντρεπόμαστε για εσένα και λυπόμαστε πολύ…

 17. μπα; στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι ο Μιχάλης; τότε τι έκανε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ;

 18. η χρυση αυγη δεν εχει σχεση με τους πολιτικαντηδες κλεφτες του κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου συριζα,νδ,ανελ,ποταμι,πασοκ κλπ

  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.