#Δίεση: Οι υποδομές του νησιού πάσχουν και αυτοί… τον χαβά τους

18
913

#Δίεση: Οι υποδομές του νησιού πάσχουν και αυτοί… τον χαβά τους  

Το τελευταίο που θα θέλαμε σαν παράταξη είναι να εμπλακούμε σε μια καφενειακού επιπέδου αντιπαράθεση ανάμεσα στη Δύναμη Αλλαγής και στο Όραμα με θέμα την παραμέληση του οδικού δικτύου και τις επικείμενες ασφαλτοστρώσεις.

Οι υποδομές του νησιού πάσχουν και αυτοί… τον χαβά τους.

Οι δημότες ξέρουν πολύ καλά πως επί «Οράματος» το νησί είχε αφεθεί στη μοίρα του, δίχως να δει το παραμικρό έργο καθημερινότητας, όπως επίσης ξέρουν πως έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια απόλυτης αδιαφορίας από τη Δ.Α, και να εισέλθουμε στην προεκλογική περίοδο, για να καταληφθεί ο κ. Κυρίτσης από θερινό «ασφαλτοστρωτικό» οίστρο.

Η κρίση των δημοτών, όμως, δεν γελιέται δυο φορές.

Οι τακτικές και των δύο πανομοιότυπες.

Οφείλουμε, ωστόσο, μια σύντομη απάντηση στο νέο ευφάνταστο αφήγημα του κ. Κυρίτση.

Πράγματι η #Δίεση είναι συγκοινωνούν δοχείο. Συγκοινωνεί με την καθαρή λογική και την αλήθεια. Το κυριότερο: πολιτεύεται με όρους πολιτικού μέλλοντος. Μπορεί ο κ. Κυρίτσης, τώρα στα τέλη της δεύτερης θητείας του, να ισχυριστεί κάτι παρόμοιο;  Ο πάλαι ποτέ δήμαρχος των «Μεγάλων Έργων» σήμερα τι πολιτικό στίγμα δίνει; Έχει αναλογιστεί;

Σιντριβάνια, γυρούλια, γλυπτά και πίσσα της ασφάλτου;

Ανήκει ήδη στο χθες.

Γραφείο τύπου #Δίεση

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και δεν χαριζονται σε κανενα απο αυτους που εκαναν το νησι σαν τα μουτρα τους.

  2. ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ Δ.Α.

  3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ;

    ΖΕΡΒΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤ…… ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.