Β. Πη: Η κ. Ρούφα θυμήθηκε τον κ. Κοπάδη, ο οποίος την εγκατέλειψε μαζί με πολλούς άλλους για να μείνει μόνη της… Επίδειξη μίσους

24
1424

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα μόνα πράγματα που έχει να προσφέρει η κ. Ρούφα και η μικρή ομάδα της στην Κω είναι μίσος, ψέματα και λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνονται όλοι τις διαλυτικές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσει ενδεχόμενη ακυβερνησία στο Δήμο, λόγω της εφαρμογής του συστήματος της απλής αναλογικής.

Και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν καθαρές λύσεις με την εντολή των πολιτών.

Για να τελειώνουμε:

1ον) Το Δημοτικό Ιατρείο λειτουργεί κανονικά κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Το γνωρίζουν οι πολίτες που εξυπηρετούνται δωρεάν. Μπορεί να κλείσει ραντεβού και όποιος το επιθυμεί από την παράταξη του Οράματος και να πάει να εξυπηρετηθεί δωρεάν.

2ον) Κανένα λιθαράκι δεν έβαλε το Όραμα για το δημοτικό ιατρείο. Αντίθετα ήθελε να δημιουργήσει μία ακόμα συνεργατική. Στην ουσία ήθελε να στήσει μια ακόμα Αίγλη. Οι μνήμες είναι νωπές.

3ον) Εμείς είπαμε ότι θα προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους δημότες μας και το κάναμε πράξη με το Δημοτικό Ιατρείο. Και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

4ον) Το ένταλμα πληρωμής του νοσηλευτή, το οποίο εγκρίθηκε από τον Επίτροπο καταψηφίστηκε από το Όραμα που δεν ήθελε και δεν θέλει να λειτουργεί δημοτικό ιατρείο.

5ον) Οι προσλήψεις του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι εγκρίνονται από το Κράτος. Ο Δήμος μπορεί να έχει τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα να προσλάβει περισσότερους αλλά το Κράτος αποφασίζει.

Η κ. Ρούφα θυμήθηκε τον κ. Κοπάδη, ο οποίος την εγκατέλειψε μαζί με πολλούς άλλους για να μείνει μόνη της. Και μόνη της θα μείνει.

Σε ότι αφορά στα ζητήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και το πόσο ωραία τα έκαναν όλα όταν ήταν οι ίδιοι στη διοίκηση, τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει ένα πόρισμα ορκωτού λογιστή ενώ ήδη τα έργα και οι ημέρες τους είναι στη δικαιοσύνη.

Αν όμως τα έκαναν όλα καλά και ήταν τόσο επιτυχημένοι, γιατί τους καταψήφισαν οι πολίτες;

Η Κως χρειάζεται ανθρώπους με θετική σκέψη, διάθεση και κουλτούρα συνεργασίας.

Δεν χρειάζεται ανθρώπους εμπάθειας και ψεύδους, που μέσα στην απόγνωση τους κάνουν επίδειξη μίσους προς τη Δημοτική Αρχή.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Κυρίτση. Αναίδεια, θράσος, αμάθεια, ψευδολογία. Αυτοί είστε

  2. ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

  3. ο κύριος Κοπάδης δεν έφυγε αλλά τον διώξατε εσείς με τους αγενής τρόπους σας τον οποίο θέλατε να δουλεύει για εσας χωρίς να πληρώνετε,αλλά και να πληρώνει και τον χώρο στον οποίο θα εξέταζε τους Πολίτες δωρεάν. Ετσι κάνετε εσείς σε όλους όσους δεν είναι μαζί σας.Η χούντα πιο δημοκρατική από εσάς ήταν.Ηρθε ο καιρός να πάτε Σπίτι σας και να μείνετε εκεί. Ο Κωακός λαός έχει καταλάβει ποιοί και τη είσαστε.

  4. απο το σχολειο την θυμωμαστε τι ρολο τραβα. απορω οι δικοι σου εχουν παρη ειδηση πια εισαι ?

  5. αφού τόσο πολύ νοιάζεστε για την υγεία των πολιτών τι κάνετε για τα σκουπίδια μεταξύ Αντιμάχειας – Πυλίου; αυτή την μόλυνση του περιβάλοντος , επικύνδινη για την δημόσια υγεία , την έχετε δει ή δεν την γνωρίζετε;
    αντι να ανταλάσετε ανακοινώσεις μίσους και εμπάθειας θα κάνετε κατι ουσιαστικό για τον τόπο πέρα από τις καλοστημένες συνεντευξεις και φωτογραφισεις και δημόσιες εμφανήσεις στην δημοτική τηλεόραση.

  6. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται κ.ΠΗ έχεις μεγάλο θράσος και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου γι αυτό απαντάς ακόμα…Ο κόσμος βαρέθηκε τα λόγια βλέπει τις πράξεις σας και αυτό τα λέει όλα!!!

  7. και αν κλείσετε ψηφοδέλτιο σφυριξτε μου κλεφτικα. ο μεγάλος πονος θα είναι μετά. ούτε καλήμερα σε ολο το νησι . εκει να δεις χαπακια…με τα κουτιά

  8. Κυρια Πη η Ρουφα ειπε και για κατι ακινητα του Λοιζου! Θα απαντησετε η κανετε την ΚΙΝΕΖΑ?

  9. Έφτασε η ώρα να
    φύγεις Πη και ακόμα μιλάς για την δικαιοσύνη αρκετές χιλιάδες ευρώ έδωσες στον δικό σας δικηγόρο στην Αθήνα για τα 3,5 Χρονια του Οράματος και τα έχασες όλα.Εχασες Βασούλα σπίτι σου Αι απο δω σε βαρεθήκαμε.

  10. Μην βάζεις κακούργα στο στόμα σου
    τον κ.Κοπάδη είναι
    με την Ρουφα και θα την στηρίξει πριν δυο ημέρες έτρωγαν μαζί και αλλά στελέχη του Οράματος τους είδα και τους χαιρέτησα .Φυγε Πη είσαι ανίκανη και κακιά.

  11. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ! ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ? ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ?ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ω!ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ?Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ .ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ(ΜΗ ΒΡ.ΣΩ)ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΤΗΣ RAF.ΜΑΣΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  12. Η Ιωάννα δεν έχει να φοβάται από κανέναν , και ειδικά από τα λογια σας κ. Πη .
    Η Κως θα πάει μπροστά με τα μέλη του οράματος ! Και πάλι μόνο ΟΡΑΜΑ .

  13. Prosopika , k.Ph kai pempth kai sabbato phga alla den htan kapoios ekei !!! Twra thelw na apantisete se emena kai oxi stin k.roufa .
    Oloi exoume katalavei ti eiste oloi eseis oi kuritsaioi….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ