#Γ. Ζερβός στην ΕΡΤ-Ρόδου: Το ζήτημα με το νερό στο «Τρίγωνο» θα το κινήσουμε έως τέλους μέχρι να βρεθεί οριστική λύση – ΔΑ & Όραμα φέρουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες

5
621

#Γ. Ζερβός στην ΕΡΤ-Ρόδου: Το ζήτημα με το νερό στο «Τρίγωνο» θα το κινήσουμε έως τέλους μέχρι να βρεθεί οριστική λύση – Δύναμη Αλλαγής & Όραμα φέρουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες

Σε συνέχεια των δημόσιων παρεμβάσεων της δημοτικής παράταξης #Δίεση σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί μετά από καταγγελίες συνδημοτών μας, οι οποίες σχετίζονται με το ζήτημα της ποιότητας του νερού στην ευρύτερη περιοχή του «Τριγώνου», ο επικεφαλής μας, κ. Γ. Ζερβός, παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΤ-Ρόδου και τη δημοσιογράφο κα Π. Βερβέρογλου, όπου μεταξύ άλλων:

  • Άσκησε οξεία κριτική στη Δημοτική Αρχή και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ για το γεγονός ότι, παρά τα επανειλημμένα ερωτήματα της παράταξής μας, δεν έχουν απαντήσει ακόμα με τη δέουσα σοβαρότητα, παρουσιάζοντας τις χημικές αναλύσεις που ζητήσαμε ώστε να διευκρινιστεί αν το νερό της ευρύτερης περιοχής του «Τριγώνου» είναι κατάλληλο για πόση.
  • Τόνισε τη διαχρονικότητα του προβλήματος και την κοροϊδία που υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής, αποδίδοντας πολιτικές ευθύνες τόσο στη Δύναμη Αλλαγής όσο και στο Όραμα.
  • Θεώρησε αδιανόητο το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν έθεσε το ζήτημα της επάρκειας και της ποιότητας του νερού στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξήχθη στη Ρόδο, αξιώνοντας κονδύλια από την κεντρική εξουσία και τα αρμόδια υπουργεία.
  • Κάλεσε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν του ζητήματος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και των ευρωπαϊκών οδηγιών για τη διαχείριση του νερού, ώστε αυτή η υπόθεση που σχετίζεται με το μέλλον, την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, αλλά κυρίως με τη δημόσια υγεία, εφόσον αποδειχθεί προβληματική, να τεθεί σε τροχιά οριστικής επίλυσης.

Ακολουθεί ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Γ. Ζερβού.

Γραφείο Τύπου #Δίεση

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τωρινοι και παλιοι ειναι για τα μπαζα ειναι ντροπη για το νησι να μην εχουμε νερο

  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ,ΚΟΡΕΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ