ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον παραλιακό δρόμο Κως-Τιγκάκι

10
1879

ΘΕΜΑ : “Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον παραλιακό δρόμο Κως-Τιγκάκι”

Ο Δήμος Κω κλείνει πληγές που έρχονται από το παρελθόν.
Υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για το 2018 που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο το 2019.
Ξεκίνησε ήδη η ασφαλτόστρωση στον παραλιακό δρόμο Κως-Τιγκάκι, στην περιοχή Ταβέρνα Αμπέλι – Byron Apartments.
Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στο τμήμα αυτό, θα ακολουθήσει και η δεύτερη φάση με όλο το μέτωπο όπου υπάρχουν προβλήματα.
Μετά σειρά παίρνει η αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Μαρμάρι-Τιγκάκι.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ. Σταμάτης Μαλιλής αναφέρει:
“Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.
Δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πράξη.
Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο με τη λειτουργία της μονάδας ασφαλτομίγματος που θα μας δώσει μεγάλες δυνατότητες.
Για το Τιγκάκι τα έργα αυτά είναι πολύ σημαντικά, βελτιώνουν την εικόνα της περιοχής και την καθημερινότητα των πολιτών.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, δεν σταματάμε.”
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κομμάτι που λέτε είναι το πολύ 400-500 μέτρα! Το κομμάτι μπροστά από την θάλασσα (από εκεί που είστε τώρα) μέχρι το χωριό θα το φτιάξετε?

  2. Με το Μαστιχαρι τι θα γίνει;ο δρόμος είναι χάλια και οι οδηγοί τραβανε τον ταραχο τους .Οι τουρίστες έρχονται κι εμείς στρωνουμε μονο τους δρόμους για τους ποδηλάτες.αυτή είναι η αξία σας άχρηστοι.Ήθελα να ήξερα ο δήμαρχος όταν ερχεται στο Μαστιχαρι παιρνει ελικόπτερο;οι δημοτικοί σύμβουλοι του μαστιχαριου που είναι;

  3. Πασαλείματα από εδώ, πασαλείματα από εκεί. Για νάχουμε να λέμε πως ασχολούμαστε με όλα, χωρίς να κάνουμε κάτι ολοκληρωμένο και ουσιώδες. Ρε ένας σωστος συντονισμός, ένα πρόγραμμα να μην υπάρχει με δαύτους? Βρε που τους ψωνίσαμε? Κρίμα για τα φράγκα που βγάζουν στις πλάτες μας χωρίς επί της ουσίας να παράγουν έργο. Στην τελική για πόσο χαμηλής νοημοσύνης πολίτες μας θεωρούν?

  4. Πίσσα και Πούπουλα, με αυτό το μεγάλο έργο Σωθήκαμε ολέέέέέέ Μπράβο Δήμαρχε Μπράβο και στα Τσιράκια σου Ασφαλτοστρώσατε εναν Δρόμο για Τρακέρ και όλο το άλλο Νησί είναι σαν τα Μούτρα σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ