Θ. Μουζουράκης για ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Οι μάσκες έπεσαν… Αποδεικνύεται ποιος έβαλε τους δυο Καρανίκες να δώσουν συνέντευξη

26
880

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : “Η Κως χρειάζεται ενότητα.”

Η ανακοίνωση της Ν.Ε του Σύριζα αποτελεί αισχρή προσπάθεια παραπλάνησης και επίδειξης εμπάθειας.

Οι μάσκες έπεσαν και κάποιοι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Αποδεικνύεται ποιος έβαλε τους Δυο Καρανίκες να δώσουν συνέντευξη τύπου και να επιτεθούν στο Δήμο και στο Δήμαρχο, προκειμένου να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες στην καθυστέρηση υλοποίησης των έργων στο λιμάνι.

Οι Δυο Καρανίκες καθοδηγήθηκαν από αυτούς που έχουν ανίατα ψυχοσωματικά σύνδρομα, απέναντι στο Δήμαρχο και στη Δημοτική Αρχή.

Τους Δυο Καρανίκες, τους κρατικοδίαιτους μετακλητούς, πρέπει να τους μαζέψει ο Υπουργός τους. Αυτόν που βγάζει ανακοινώσεις όμως, ως Ν.Ε του Σύριζα, πρέπει να τον μαζέψει ο κ. Καματερός.

Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η δημοτική αρχή στηρίχθηκε από πολίτες που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα, από τη Δεξιά έως την Αριστερά.

Γιατί εμείς υπηρετούμε την πιο μεγάλη παράταξη που είναι η Κως.

Υπενθυμίζουμε ότι η τοποθέτηση του κ. Καματερού πριν από δύο μέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν σε άλλο ύφος και σε διαφορετικό μήκος κύματος από την ανακοίνωση της Ν.Ε του Σύριζα.

Ο ίδιος ο κ. Καματερός αναγνώρισε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα έργα στο λιμάνι. Έργα που, όπως είπε ο κ. Καματερός, έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών και όχι ο Δήμος.

Κάτι που με αισχρό τρόπο προσπαθεί να διαστρέψει η ανακοίνωση της Ν.Ε του Σύριζα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ευθύνη του Δήμου τα έργα.

Τη στιγμή που ο Δήμος μέσα σε χρόνο-ρεκόρ έφτιαξε τις νέες εγκαταστάσεις διαβατηριακού ελέγχου για τα ημερόπλοια.

Τη στιγμή που δεν δίνουν άδεια στο Δήμο να παρέμβει στην Ακτή Κουντουριώτη, στο παραλιακό μέτωπο.

Η Κως χρειάζεται ενότητα.

Οι Δυο Καρανίκες και αυτοί που έχουν “ψυχοσωματικά” σύνδρομα εναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπούν. Και να σταματήσουν να προκαλούν.

Να μας αφήσουν να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός.

Θεόφιλος Μουζουράκης

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεοφιλε οπως οφειλες το λιμανι επρεπε να το ειχες καθαρο εσυ,και οτα λεω εσυ εννοω τον δημο.Επρεπε ο κυριος Κοκκαλακης να διαβάσει την επιστολη αναγνώστη για τα σπασμενα κιγκλιδώματα του λιμανιου απο την ημερα του σεισμου;;; Την επομενη πηγε ο ιδιος και τα μάζεψε.
    Καληνυχτα σας.

    • Ο Δήμαρχος Κω, εκλεγμένος να εκπροσωπεί τους κατοίκους του νησιού και όχι τον εαυτό του, απαξίωσε τον ιστορικό Δήμο Κω και τον Κωακό λαό με το να μη συμμετάσχει ο ίδιος, είτε εκπρόσωπός του, στην προετοιμασία της Κω για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας, που πρόκειται να διεξαχθεί στο επόμενο διάστημα στη Ρόδο.

    • Ένα από τα πλέον κλασσικά ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι η ερυθρότης του δέρματος. Μήπως έχεις δει Θεόφιλε τον αρχηγό σου πως γίνεται όταν ζορίζεται;

  2. Άρες μαρες. Ρωτάστε και ένα γιατρό να σας πει, τι σημαίνει ψυχοσωματικό σύνδρομο γιατί γίνεστε ρεζίλι, σαν να μην σας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα….

  3. Ποιος θελει να αφησει την καρεκλα των 1700 ευρω για να θελει και ο θεοφιλος;
    1,5 ζρονος έμεινε και εχετε καταστρεψει ενα ολοκληρο νησι.

  4. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΘΕΟΦΙΛΕ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  5. Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.

    Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

  6. Ήπιε το αμίλητο νερό.

    Μούγγα στη στρούγκα.

    Κατάπιε τη γλώσσα του.

    Έκανε τουμπεκί (ψιλοκομμένο.)

    Η σιωπή μου προς απάντησίν σου.

  7. η ακροδεξιά συνιστώσα του Κυρλίτση αποδεικνύει από εμπειρία ότι γνωρίζει πολύ καλά το ψυχοσωματικό σύνδρομο…..

  8. Προσοχή….. με το ανίατο ψυχοσωματικό σύνδρομο μην πάθετε καμιά μόνιμμη ακροδεξιά τενοντίτιδα.

  9. που παπαγαλιζεις τον Κυριτση και τον αλητικο Σκαι, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ που ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ως ο ΚΩΟΙ οι μοναδικοι εσείς και κανενας αλλος δεν αγαπα την Κω παρα εσεις οι Κυριτσικοι που οι πιο πολλοι δεν ειστε καν ΚΩΟΙ αλλα απλα των χωριων…Για πες μας ΠΟΙΟΣ εισαι εσυ και με ποιο δικαιωμα χαραχτηριζεις δυο στελεχη της διοικησης οπως τους χαραχτηριζουν οι Πορτοσαλτε, ο Αδωνις και τα ακροδεξια – φασιστικα λαμογια του Κομματος ΣΟΥ της ΝΔ !!!! Κατακλεψατε επι δεκαδες χρονια το Ελληνικο Κρατος και τολματε ακομη να μιλατε και με τετοιο υφος !!!!…..Ποιοι εσεις που ΧΑΡΙΣΑΤΕ δισεκατομυρια στους εαυτους σας και στους…. Καρανικες σας. Σαν δεν ντρεπεστε λαμογια του θανατα !!!Που τολματε να μιλατε ??? Και μαλιστα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΑ.. Ρε Αλεξη κατσε ακομη μια τετραετια να σκασουνε τα λαμογια που κατακλεψαν τον Ελληνικο λαο και τωρα ΕΧΟΥΝΕ ΑΓΡΙΕΨΕΙ γιατι τους εκοψες την…μασα.

  10. ο Μουζουράκης είναι ο Καρανίκας του Κυρίτση και βγαίνει να μιλήσει κι απο πάνω χα χα χα Άντε πάνε να κάνεις καμιά δουλειά

  11. Θεόφιλε άλλα έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δε πήγε ο δήμαρχος ή κάποιος από εσάς στις συναντήσεις κι άλλα λες εσύ. Άλλα κι άλλα δηλαδή λες. Σας καθάρισαν σαν πασχαλιάτικο αυγό και εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βρίζεις ως συνήθως. Δε καταλαβαίνεις ότι έτσι ξεφτιλίζεσαι και ξεφτιλίζεστε πιο πολύ

  12. Βρε άντε από εδώ ψευτοσωτήρες της ΚΩ. Νομίζετε με τα χάλια σας πως διοικείτε το Δήμο ή πως έχετε παράξει και έργο. Ας είναι καλά η μάσα και η βόλεψή σας. 15 μήνες έμειναν, τα λέμε στην κάλπη. Στον αγύριστο ξεφτίλες καταστροφή του νησιού που έχετε το θράσος και μιλάτε για έργα. Δε φταίει κανείς, ο κόσμος της Κω φταίει που σας ανέχεται να τον δουλεύετε χωρίς να έχετε κάνει το παραμικρό για το νησί. Για τους έρωτες και τα αγαπητηλίκια πρώτοι. Βρε ούστ από δω…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ