Παρασκευή υπογράφονται οι συμβάσεις για αποκατάσταση των σχολείων. Τα έργα αρχίζουν άμεσα

5
596

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης υπογράφει την Παρασκευή 30/03 στις 9.30 π.μ τις συμβάσεις για την αποκατάσταση των σχολείων. Τα έργα αρχίζουν άμεσα.”

Μετά και την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου και την έγκριση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης θα υπογράψει την Παρασκευή το πρωί στις 9.30 τις συμβάσεις με τους αναδόχους για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα τρία σχολεία της Κω.
Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα υπάρχει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή στους γονείς, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των τριών σχολείων για την πρόοδο και την πορεία εξέλιξης των έργων.
Η Κως κλείνει τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός με τις δικές της δυνάμεις.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κως κλείνει τις πληγές με τις δικές της δυνάμεις σε ένα χρόνο από σήμερα. Καλά θα κάνεις να γράψεις πάνω από την πόρτα του δημαρχείου (όπως την βλέπεις ευρισκόμενος μέσα σε αυτό) ΕΞΟΔΟΣ. Έτσι για να συνηθίζεις.

  2. Για το Λυκειο Ζηπαριου τι εχει να πει ο αορατος κος τιποτ@ς. Οτι ΔΕΝ εκανες ΔΕΝ εκανες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.