Ηλίας Καματερός: Υπογράφηκε η χρηματοδότηση της αποκατάστασης του λιμανιού Κω

11
1079

Ηλίας Καματερός: «Υπογράφηκε η χρηματοδότηση της αποκατάστασης του λιμανιού».

Υπεγράφη σήμερα η απόφαση για ένταξη στο ΠΔΕ και χρηματοδότηση της αυξημένης δαπάνης για τις επισκευές των ζημιών στο λιμάνι της Κω από τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017.

Έτσι μετά και την έγκριση της μελέτης, θα αρχίσουν σύντομα οι εργασίες αποκατάστασης του λιμανιού. Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, συμπτύχθηκε όσο ήταν δυνατόν ο χρόνος των μελετών, αφού αυτές και σύνθετες ήταν και σοβαρότητα απαιτούσαν για να αποφευχθούν αστοχίες όπως σε άλλες περιοχές.

Ξέραμε από την αρχή, ότι ήταν πρακτικά αδύνατο να έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, λόγω των μεγάλων ζημιών που υπέστη το λιμάνι και της σοβαρότητας των απαραίτητων μελετών.

Απομένει επομένως η λήψη μέτρων και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των παρεμβάσεων, με τρόπο, ώστε να συνεχιστούν παράλληλα και απρόσκοπτα όλες οι δραστηριότητες του λιμανιού. Ιδιαίτερα για τη λειτουργία του εσωτερικού λιμανιού. Υπάρχουν προτάσεις για άμεσες και εύκολες παρεμβάσεις στο εσωτερικό λιμάνι, για βελτίωση της λειτουργίας του και της εικόνας του.

Όλα αυτά θα συζητηθούν σε σύσκεψη που οργανώνεται από το Υπουργείο Υποδομών στην Κω με τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των φορέων.

Γραφείο Τύπου

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις ΤΟΝ ΜΟΛΟ για κρουαζιεροπλοια και φερεις την RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην κω.

  ο κυριτσης φουνταρε το νησι.

  • Κάνει και πλάκα ο «ΨΗΛΟΣ» Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, βρε ΨΕΎΤΗ το στρατόπεδο στο Αμανιού έγινε σε τρις μήνες.

   Τώρα ύστερα από 9 μήνες υπέγραψαν ένταξης της μελέτης, σε άλλους 5 θα τελειώσει η μελέτη και το έργο θα δημοπρατηθεί τον Οκτώβρη μαζί με τις εκλογές. Ακόμα και τα ευκολόπιστα ζώα που σας έκαναν κυβέρνηση ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ θα σας ρίξουν ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ…

  • Δεν τόλμησαν να φέρουν στην βουλή το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και τα κατοικίδια τα ....ΣΚΥΛΑ ΣφΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

   Θα έπρεπε να πληρώνουν τα 100 ευρώ για τους χιλιάδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ που κοπροσκυλιάζουν τρώγοντας το δημόσιο χρήμα. Έρχονται σε λίγους μήνες και οι εκλογές και θα ψήφιζαν ανάλογα οι μισοί Έλληνες που έχουν ένα ζωάκι.

 2. είσαι ο μόνος που αγωνίζεται νυχθημερόν για το νησάκι μας. Μπράβο ρε Ηλία και πάλι μπράβο

  • Πως να έγινε η γλωσσάρα σου απ το γλύψιμο ,μιλάμε ρόζους θα έβγαλες..

   Πέτσινη ,απ τα εγκωμιαστικά σχόλια προς συγκεκριμένη κατεύθυνση,στην ολοήμερη σηκωχτύπα

    • Πάλι ξεκίνησες την 'σκοποβολή' ?Θα πάθεις τίποτα με την συχνότητα του 'κωσταλέξι'

     Είπαμε μετά από 5-6 ημερησίων,βαράει στην καύκα..και σαν δεσποζόμενο κατοικίδιο,σαν αυτά που έβαλε στο μάτι το προοδευτικό κόμμα με το νομοσχέδιο που αποσύρθηκε,θα πνιγείς απ το λουρί…

 3. θαθαθαθαθαθα αρχίσουν οι εργασίες αλλά πόσα χρήματα έχουν εγκριθεί; 200.000; 400.000; πότε θα τελειώσουν; πριν τις εκλογές ή μετά;

 4. ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ..ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ..ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!! Η ΚΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ,ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ,ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,ΓΡΑΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ