ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλίμα ειλικρίνειας η συνάντηση Βίτσα-Κυρίτση | Συνεννόηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

3
689
ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΙΤΣΑ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ/video

Η. Καματερός με Δ. Βίτσα στην Κω: «Χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία με φορείς για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος».

Στην περιοδεία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσα που πραγματοποίησε χθες στην Κω, συμμετείχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός.

Επισκέφτηκαν το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω, προκειμένου να δουν από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με το Δήμαρχο κ. Γ.Κυρίτση και τον Έπαρχο κ. Γ. Χαλκιδιό.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουμε θεσμική υποχρέωσή απέναντι στον τόπο μας να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του. Μόνο με συνεννόηση θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα λύσουμε τα προβλήματα . Όσον αφορά τη δημιουργία δεύτερου hot – spot  στο νησί,  ποτέ δεν υπήρξε τέτοιος σχεδιασμός και αν για κάποιους είναι πρόβλημα ένα ανενεργό ΦΕΚ, δεσμεύομαι προσωπικά να έρθω σε συνεννόηση με τα Υπουργεία προκειμένου να λυθεί το θέμα».

Γραφείο Τύπου

Πηγή: dhras.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. άντε Γιώργη και Ηλία να ζήση το συνοικέσιο και πω το μπαιδιών μόνο που τα παιδιά θαχουν νούνο τον Καισερλη

  2. Βρε σεις είπατε του Βίτσα ότι εσείς οι δύό καταστρέψατε με τις βλακείες και τις λανθασμένες επιλογές σας τον τουρισμό στο νησί πριν δύό χρόνια η φοβηθήκατε μην σας πιάσει με τη βίτσα στο ξύλο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ