ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σεβ. Μαραγκού: Είναι ικανοί να κάνουν κακό στον ίδιο τους τον τόπο…Αντιπολίτευση με ψέματα και ανακρίβειες

43
846

Σ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ: “Η Μαρίνα της Κω ανήκει σε όλους τους πολίτες, είναι αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού μας προϊόντος.”

Ο Πρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανός Μαραγκός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αναρωτιέμαι ως που μπορεί να φτάσει η εμπάθεια αλλά και τα ψέματα που διακινούν ορισμένοι. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κυρίου που εκπροσωπεί το “Όραμα” και το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει ανύπαρκτη την παρουσία της Μαρίνας Κω στη μεγάλη έκθεση του Ντύσελντορφ, προκαλεί θλίψη.

Δυσφημεί τη Μαρίνα, την ίδια την Κω και προσβάλλει τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Μαρίνας που δούλεψαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Ντύσελντορφ.

Κάποιοι αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί να κάνουν κακό στον ίδιο τους τον τόπο, μόνο και μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση, όπως την εννοούν οι ίδιοι: με ψέματα και ανακρίβειες.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

-Η Μαρίνα της Κω συμμετείχε στην έκθεση στο περίπτερο της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, όπως όλες οι άλλες μαρίνες της χώρας. Υπάρχει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, της οποίας είμαστε μέλος, που επιβάλλει ενιαία εκπροσώπηση. Για αυτό και στην έκθεση δεν υπήρχε αυτόνομο περίπτερο άλλης Μαρίνας της χώρας. Το Μπόντρουμ που είχε δικό του stand δεν ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση Μαρινών και δεν ανήκει και στην Ελληνική Επικράτεια…

-Υπήρχε έντυπο με πληροφορίες και υλικό για τη Μαρίνα της Κω.

-Υπήρχε στο περίπτερο η υπάλληλος της Μαρίνας Κω κ. S. Ruffer, η οποία μιλά απταίστως τη γερμανική γλώσσα και έδινε πληροφορίες, συζητώντας με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Σε αυτή την κοπέλα κάποιοι οφείλουν μια συγνώμη.

-Ο Πρόεδρος της Μαρίνας μαζί με το Γενικό Διευθυντή κ. Δρόσο πραγματοποίησαν τις ακόλουθες επαφές και συναντήσεις στο περίπτερο της Ένωσης Μαρινών αλλά και στο χώρο της έκθεσης:

1ον) Με τον ιδιοκτήτη της διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων σε μαρίνες : www. my-sea.com.

2ον) Με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας D-Marin που έχουν στην ιδιοκτησία τους 11 Μαρίνες σε Κροατία, Μαυροβούνιο, Τουρκία και Ελλάδα.

3ον) Με την εταιρεία SETUR MARINAS που έχει στην ιδιοκτησία της 11 Μαρίνες σε Τουρκία και Ελλάδα.

4ον) Με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Ενώσεως Μαρινών έ TransEurope Marinas, η οποία αριθμεί 77 καταξιωμένες μαρίνες-μέλη σε όλη την Ευρώπη, και η Κως αποτελεί τη μοναδική Ελληνική Μαρίνα-μελος. Αποτελέσμα των διεθνών συνεργασιών που πραγματοποιήσαμε.

5ον) Με δημοσιογράφους γερμανικών ΜΜΕ.

6ον) Με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ναυλώσεων σκαφών «Κυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες «, κ. Φάνη Κυριακούλη.

7ον) Με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας σκαφών Istion Yachting, κ. Γιάννη Κουρούνη.

8ον) Με το Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Τζιάλλα.

Πραγματοποιήθηκε επίσης ευρεία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μαρινών, κ. Κατσικάδη Σταύρο με τον οποίο συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου Μαρινών τον προσεχή Οκτώβριο για πρώτη φορά στη χώρα μας. Στο Συνέδριο αυτό η Μαρίνα της Κω θα έχει ισχυρή παρουσία.

Προφανώς κάποιοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι η Μαρίνα της Κω έχει ανοίξει πλέον τα πανιά της, κινείται με εξωστρέφεια και έχει προχωρήσει σε μεγάλες διεθνείς συνεργασίες, όπως:

-Η σύναψη συνεργασίας με το δίκτυο Μαρινών Setur, που έχει υπό τον έλεγχο και την ιδιοκτησία του 11 Μαρίνες στην Τουρκία. Αντικείμενο της συνεργασίας ειδικές καμπάνιες προώθησης και η παροχή έκπτωσης για τους πελάτες του δικτύου.

-Η συνεργασία με το παγκόσμιας εμβέλειας portal για superyachts, το luxberths, προκειμένου να προβληθούν οι υπηρεσίες αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μαρίνας Κω και στόχο της προσέλκυση μεγάλων σκαφών αναψυχής.

-Η συνεργασία με websites on line κρατήσεων όπως τα www.marinareservation.com, www.my-sea.com και www.marinanow.com.

Η ανακήρυξη της Μαρίνας Κω ως δεύτερη καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης για το 2016, επιβεβαιώνει αυτή τη σταθερή και ανοδική πορεία, όπως άλλωστε και τα έσοδα.

Κλείνω με μία ανοιχτή πρόσκληση: καλώ όλες τις παρατάξεις να συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους στις διεθνείς εκθέσεις που συμμετέχει η Μαρίνα, να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια που κάνουμε για να προβάλλουμε τη Μαρίνα της Κω.

Στο νησί μας πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά, να μάθουμε ότι υπάρχουν πεδία που δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση αλλά για συνεργασία.

Η Μαρίνα της Κω δεν ανήκει σε καμία δημοτική αρχή, ανήκει σε όλους τους πολίτες. Είναι αναπόσπαστο μέρος του συνολικού τουριστικού προϊόντος του νησιού το οποίο πρέπει να υπερασπιζόμαστε και να προβάλλουμε.

Αυτό πότε θα το καταλάβουν ορισμένοι;

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυριε Αποστόλη Κυριακού η μαρινα επίσης τοποθέτηση ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΣ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΤΕΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΣ,ΝΕΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΛΟΓΙΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ. κΑποστολη έλεος πια,δειτε την πραγματικοτητα….όπως για παράδειγμα την πληρωμένη διαφήμιση!!!ναι διαφημιση σε κατάστημα σιδερικών και χρωμάτων.

  • Μαθε κατι σεβαστιανε,εαν δεν γινοταν αυτό το εργο επι καισαρλη,εσυ θα ησουν ακομα στην κεφαλο.Και καλο είναι να μην απαντας,γιατι τα οσα σου γραφει ο κοσμος εχει δικιο.Παιδια με 3-4-και5 πτυχια δεν εχουν δουλιες,και εσυ ξερεις,τι γινετε εκει με τις θεσεις εργασιας,[δεν θελω να αναφερθώ,γιατι είναι κουραστικο] μια που εισαι και προεδρος.Μην απαντας αλο γιατι χαμηλώνεις πολιτικα.Ξερεις ποια είμαι.

 2. ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

 3. χαχαχα μαραγκε σε εκανε σκονη ο αποστολης.μονο βολτες ταξιδια μασα καφε τζαμπα.

  για δημοσιευσε τους ισολογισμους της μαρινας να δουμε αναπτυξη να γελασουμε με τα χαλια σας.αν γινοταν επεκταση της μαρινας ας μιλουσες.τωρα αγαλματα κλιματιστικα αναθεσεις σε κολλητους.σας πηρε ειδηση ολο το νησι ….

 4. Κάθεστε και καταπίνετε αμάσητα τα όσα μας σερβίρουν γύρω από το πόσο καλή και γεμάτη είναι η μαρίνα. Παλιά γιατί πήγαινε στις εκθέσεις με δικό της περίπτερο με αφίσες και πανώ και μοίραζαν έντυπο υλικό στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες; Αλήθεια είναι ότι μόνο βόλτα κάνουν και τίποτα άλλο !! Κι όταν επιστρέφουν βγάζουν και τα δελτία τύπου για να κάνουν προπαγάνδα στους άσχετους πολίτες για το πόσο επιτυχημένο ήταν το ταξίδι.

 5. Καλό είναι Σεβαστιανε να μην απαντάς!!!
  Καλά έκανες και παρουσιάστηκε η Μαρίνα στο BOOT. Ειναι καλή διαφήμιση
  ΕΣΥ όμως σαν πρόεδρος δεν έχεις καμία δουλειά να πας!! (μην ξεχνάμε και την Genova που πάλι πήγες με τον αρχηγό σου)

  Να πάει ο Αντώνης ναι!!!
  Να πάει η κοπέλα ναι!!
  ΕΣΥ να κάτσεις στα αυγά σου, και κατι αλλο…
  Μην τολμήσεις και ζητήσεις την αποζημίωση για της μέρες που ήσουν εκει!!!
  Θα τα πληρώσεις όλα πίσω…..

 6. Απορω……γιατι απαντατε.Ο κοσμος ξερει και βλεπει.Οτι κακο λενε καποιοι για τη Μαρινα ειναι επειδη δεν επισαν εκει δουλεια.Τιποτα αλλο.Εχασαν την ευκαιρια να την κανουν συνεργατικη να την δωσουν στα παιδια τους και εχουν σκυλιασει.Σου λεει οι κυριες στην Αιγλη πως βολευτικαν?Οι αεργοι του ΔΗΡΑΣ πως τα οικονομανε?Εμεις πια να μην μπορουμε να βολεψουμε καμια κορη?Αυτο ειναι το προβλημα τους αλλα εχουν την ατυχια να τα βαζουν με μια επιχειρηση που προοδευει…..και ανθρωπους που ειναι εκει και λαμπουν.Δεν σας κανει εντυπβση που δεν εχει ακουστει ουτε ενας να εχει βολεψει το παιδι του?Ολοι αντιμετωπιζουν την ανεργια αλλα ειναι κυριοι.Χανουν απο πρωσοπικη και οικογενειακη ζωη να προσφαιρουν κοντρα σε αυτο που εχουν μαθει οι περισσοτεροι,να βολευτουν.Αν θελετε να κερδισετε κοσμο εσεις του σουροματος,καντε προτασεις και μην πετατε λασπη.Δεν ειναι μονο οι Κυριες στην Αιγλη και ο ΔΗΡΑΣ για να δινετε αγωνες να τα οικονομανε.Υπαρχει ενα ολοκληρο νησι.Αν δεν μπορειτε να βοηθησετε τουλαχιστον μην γινεστε απλα….χασομερη σε αυτους που δουλευουν.

 7. Και λίγα έγραψε ο Μαραγκός. Σε καποιους δεν αρέσει ότι ο Μαραγκός τα καταφέρνει τόσο καλά όπου μπαίνει. Μαζί με το προσωπικό της μαρίνας την εχουν εκτοξεύσει. Όλα τα άλλα είναι κακεντρέχιες. Προφανώς δεν αρέσει στους μόνιμους ταξιδευτές, χωρίς πτυχίο και απόντες που είχε βάλει ο Καίσερλης στη Μαρίνα. Όταν εγώ για να βρεθώ με το γνωστό απόντα που τα κονομαει τώρα, εκανα 3 μήνες για να εχω την τιμή να με δεχτεί, τι να λέμε τωρα…Επίσης παιδια με 5 πτυχία που λεει κάποιος, πρέπει να πανε στο Ελλάδα εχεις ταλέντο,οχι στη μαρίνα…

 8. …….Όταν δεν έχουμε τι να πούμε λέμε ανοησίες και πετάμε λάσπη. Ντοκουμέντα έχεις; Εγώ στην φώτο βλέπω τρία άτομα ντυμένα full για βόλτα που για τουρίστες τους λες. Για κάτι άλλο δεν τους λες.

 9. απερχομενος την εχει στο συρταρι!!!!!

 10. Αλλά προφανώς δεν αξίζουν, για αυτο δε σας πηραν, λες και η εκθεση είναι βόλτα. Πρέπει να εισαι εκει 8-9ωρες ορθιος και να μιλας ασταμάτητα, δεν ειναι διακοπες. Συν το οτι η κοπελα είναι Γερμανιδα, δε μιλάει απλως Γερμανικά… Εγω με το Δήμο πηγα πολλες φορες με δικα μου έξοδα στην Ολλανδια και ξερω πολυ καλά. Τα παιζεις απτην κουραση. Όποιος αμφιβαλλει για τις δρασεις τους επίσης ας παρει ενα τηλ να ρωτήσει,τόσο απλό.Εδω μας γράφουνε 15 συναντησεις που κάνανε και καποιοι αμφισβητούνε ακόμα…Παντως το οραμα με υπευθυνο τουρισμό τον μηχανικο μηχανακιών θέτει πολύ ψηλά τον πήχη…Ο οποιος και καλά πηγε να δει πως διαφημιζεται η Μαρίνα…Πλήρωσε δηλ 1-2 χιλιάρικα έτσι,απο περιεργεια… Μάλιστα…Τόσα φραγκα εχει πια το όραμα ή ο μηχανικός;Η όντως ισχύει οτι πηγε με έξοδα και μαζί με άλλον σκαφάτο του οράματος;; Μήπως;

  • Το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι στην μαρίνα δεν είναι κανένας σε θέση να γνωρίζει εκτός από αυτούς που δουλεύουν εκεί. Την κούραση αυτών που είναι στα περίπτερα την ξέρω. Αυτών ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 8-9 ώρες ξαναλέω. Εσύ τώρα μας λές ότι ο διευθυντής και η κοπέλα ήταν στημένοι τόσες ώρες εκεί αλλά δεν τους είδε ο Αποστόλης για να βγούν μαζί φωτογραφία; Δεν τον διέψευσε όμως ο κ. Μαραγκός λέγοντας ότι ήταν στο περίπτερο κατά την διάρκεια της έκθεσης, γιατί άραγε; μήπως ήταν απόντες; Για τις 15 συναντήσεις έχουν τραβήξει καμιά αναμνηστική να μας δείξουν; Κανένα άρθρο από τα Γερμανικά ΜΜΕ ; βιντεάκι με συνέντευξη; Όχι εεε;; Για ψύλλου πήδημα φωνάζουν την Δημοτική τηλεόραση και για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν έβγαλαν φωτογραφίες; Και 50συναντήσεις θα μπορούν να πούνε ότι είχαν, εμείς πρέπει να το πιστέψουμε; Και τι κέρδισε η μαρίνα από αυτές τις συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες των εταιρών ήδη πελατών τους και τις τούρκικες εταιρίες;

  • Αξίζουν γι’ αυτό είναι πολλά χρόνια στην επιχείρησή και κάποιοι έχουν προαχθεί κιόλας.

 11. Να βολέψουμε και εμείς τα παιδιά μας όπου ναναι. Παλιό καλό Πασοκ δηλαδή. Λες και μια τοσο πετυχημενη επιχειρηση εχει αναγκη από βύσματα. Σου λέει βγηκε δευτερη στην ευρωπη και καποιοι δεν το χωνεύουν ακόμα. Για να μη ξεχάσουμε και ποιοι πολιτικοί και αμόρφωτοι περασαν απο εκει σαν τουρίστες και με την άλλη παράταξη ή και πιο πριν. Εγω αυτό που βλέπω είναι δράσεις και ενέργειες ωραίες, και φυσικά μίρλα και κλάψα απτους άλλους τους ασχετους… Πιο καλα να σε ζηλεύουν τελικά, παρα να σε λυπούνται. Επισης οι εποχιακοι υπάλληλοι εκει δεν εχουν αλλάξει σπό τότε που πήγαν επι καισερλη . Θα μπορουσε ο κακος μαραγκος να τους αλλαζε, αλλα δεν το εκανε,τοσο κακος δηλ.. Απλά ο ανθρωπος ξερει ότι είναι εργο της κω επι καισερλη το οποιο και σέβεται και προωθεί

 12. απο περιφερεια 8.000.000 !! για λιμενικα εργα σε συρο παρο μυκονο πλην κω!!

  Κατασκευή εµπορικού κρηπιδώµατος λιµένα Σύρου, προϋπολογισµού 3.100.000 ευρώ, µε δικαιούχο
  το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Σύρου.
  Κατασκευή νέων αιθουσών αναµονής επιβατών και διαµόρφωση περιβάλλοντος χώρου λιµένα
  Παροικιάς, προϋπολογισµού 1.469.830 ευρώ, µε δικαιούχο το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Πάρου –
  Αντιπάρου.
  Αναβάθµιση συστήµατος προσκρουστήρων λιµένα Μυκόνου, προϋπολογισµού 3.508.828 ευρώ, µε
  δικαιούχο το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Μυκόνου. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. http://www.pepna.gr/sites/default/files/news/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20-%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97%20%CE%9B%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%A9%CE%9D%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%A9%CE%9D%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%20%CE%A3%CE%A0%CE%95%CE%9C.pdf

 13. Ο Αποστόλης. Μάλιστα. Ο μηχανικός μηχανακιών θα λαδώσει τα γρανάζια του τουριστικού μηχανισμού της Κω και θα μας πάει μπροστά με τις τρομερές του ιδέες. Πόσο σανο μας ταιζετε ρεεεε; Που νομιζετε μιλατε; Τι κυριτσης, τι καισερλης, αυτοι ειναι εξασφαλισμένοι. Εςεις τρωγεστε μεταξύ σας. Αντι να βλέπετε τα καλά, ρίχνετε λάσπη η οποία στην προκειμένη γύρισε πίσω στον μηχανάκια-υπεύθυνο τουρισμού. Το καλό πρεπει να λεγεται.Αν δεν υπηρχε καισερλης δε θα γινότανε μαρινα. Το οτι δουλεύει τοσο καλά οφείλεται διαχρονικα στους υπαλλήλους της και στη διεύθυνση και διοίκησή της.Τέλος

 14. Παρακαλώ τον Κυριτση να σταματήσουν τη εισπρακτική και να πάρουν νέα παιδιά να δουλέψουν .

 15. δουλευει καλα η μαρινα.ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.Η ΠΑΡΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ.

 16. Στη μαρινα, απλα εσυ ακους μαρινα και νομιζεις την Αγία Μαρίνα και βλέπεις τις παπαδιες και μπερδεύεσαι… Μαθανε ολοι να κρινουν που δε ξερουν τι ειναι πλωρη και πρύμνη. Αμαν πια με τον καθε ασχετο

  • Να γίνουν προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ γι’αυτό βγάλαμε την Δύναμη Αλλαγής!!!!!

    • Ερεύνησε το!!! Μην ασχολείστε Κύριε με την Μαρίνα. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

    • Η Μαρίνα χρειάζεται και άλλο μόνιμο προσωπικό προπάντων με την ζήτηση που υπάρχει. Γι’αυτό χρειάζεται προσωπικό αορίστου χρόνου και όχι ορισμένου μέσω ΑΣΕΠ. Αυτό εννοούσα!!! Τώρα κατάλαβες επιτέλους!!!!

 17. Χχχχχχχχχχαχα. Επιχειρήματα μηδεν. Αερολογιες,αρλούμπες και λάσπη που σας γυρναει διπλή. Η ρουφα σας ειπε καποια στιγμη, τη μαρινα δεν την ακουμπάμε,δε μας παίρνει…

 18. Εσυ που βγαζεις τους παραπανω λογους υπερ του σεβαστιανου και κατα του αποστολη με τα λαδια και τα γραναζια ακου. Σε ολες τις δημοτικες περιοδους υπηρχαν και θα υπαρχουν αυλο κολακες της εξουσιας που ενιοτε αλλαζουν και στρατοπεδο λογο διαφωνιων και καλα. Διαχρονικα αυτοι οι περιεργοι εμειναν στο τελος στο περιθωριο απο τους διοικουντες γιατι πολυ απλα τους βαρεθηκαν και οι ιδιοι.Ξανα σκεψου το και διατηρησε την αξιπρεπρεπεια σου.Ευχαριστω δεν θα ακουσεις απο κανενα και θα σε ξεχασουν ολοι πολυ γρηγορα

  • Μιλας απο προσωπικη πειρα?Ξερεις υπαρχουν και ανθρωποι χωρις συμφερον,απλα ανθρωποι.Ισως στη παρεα σου να μην εχεις τετοιους και μπερδευεσαι.

 19. Ο πρόεδρος μας έδωσε τα χρήματα που δικαιωθήκαμε. Είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα μας τωρινό και μελλοντικό. Χρειαζόμαστε αορίστου χρόνου υπαλλήλους και έμπειρο προσωπικό. Η επιχείρηση πάει καλά. Έκανε πολλά καλά σε μας τους αορίστου χρόνου που δεν έκαναν άλλοι. Απλά καλό θα ήταν να προωθεί άτομα που τον στήριξαν στο παρελθόν με υπογραφές και βοήθησαν στην άνοδο του στην επιχείρηση. Να αναδηκνύει τα άτομα αυτά που έδωσαν πραγματικό αγώνα.

 20. Να πάρουν νέο προσωπικό….. να πάρουν παιδιά με πτυχία .οι συνταξιουχοι να παενε σπίτι τους και να μην περιμένουν με έξοδα μαρίνας να …………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.