ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Κατασκευή Δικτύου Μεταφοράς Νερού στην Αντιμάχεια – Μ. Κιάρης: Τα χρήματα των πολιτών επιστρέφουν με έργα

2
369

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΘΕΜΑ : «Ολοκληρώνεται η κατασκευή δικτύου μεταφοράς νερού στην Αντιμάχεια».

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο κατασκευής δικτύου στην Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας, το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα μήνα και μα βάση το χρονοδιάγραμμα το οποίο τηρείται απόλυτα.

Το δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάζεται έχει μήκος 450 μέτρων και γίνεται με αγωγούς πολυαιυθυλενίου μεγάλης διαμέτρου και υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και απόδοσης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000€ και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΚ.

Παρέχεται πλέον η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων καθαρού πόσιμου νερού από τις γεωτρήσεις στην περιοχή της Πλάκας απευθείας στον Υδατόπυργο.

Με την λειτουργία του νέου δικτύου επιτυγχάνεται ο διαχωρισμός των δικτύων υδροδότησης και επιλύονται σημαντικά διαχειριστικά ζητήματα διανομής ύδατος ανάλογα με τις ανάγκες.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Κιάρης επισημαίνει:

«Υλοποιούμε ένα ακόμα βήμα του σχεδιασμού της ΔΕΥΑΚ στην κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης στην περιοχή του τριγώνου.

Με έργα, διαρθρωτικές αλλαγές, έλεγχο της κατανάλωσης και την επίλυση διαχειριστικών ζητημάτων, δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν.

Τα χρήματα που δίνουν οι πολίτες στη ΔΕΥΑΚ, επιστρέφουν στους ίδιους με τη μορφή έργων και υπηρεσιών.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα».

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δε τα κόβει ο καθηγητής τα νερά αλλά ο Κυρίτσης, δικές του εντολές εκτελεί. Προσπαθεί να μαζέψει χρήμα για να έχει να ξοδεύει στις εκλογές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ