Γιώργος Κοκκαλάκης: Το ήθος και την ακεραιότητά μου δεν τη διαπραγματεύομαι με λασπολόγους

24
911

Είμαι αναγκασμένος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αλλά και τη γενιά μου απέναντι σε αθλιότητες.

Για κάποιους ο δημόσιος λόγος είναι η επιτομή της λάσπης. Η διαδρομή ανάμεσα στη γελοιότητα και στην αθλιότητα.

Για μένα η συμμετοχή στα κοινά είναι προσφορά και έργο. Και ο δημόσιος λόγος είναι προτάσεις και επιχειρήματα. Προφανώς για αυτό με έχουν στοχοποιήσει.

Δεν θα αναφερθώ σε ανθρώπους που ούτε καν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους. Το μόνο που γνωρίζουν είναι να εκτοξεύουν λάσπη, νομίζουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

Δυστυχώς για αυτούς, το ήθος και την ακεραιότητά μου δεν τη διαπραγματεύομαι με λασπολόγους.

Ενασχόληση με τα κοινά είναι να προσφέρεις έργο, να απευθύνεσαι σε όλους με σεβασμό και να κρίνεσαι από τους πολίτες.

Ενοχλεί ότι υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που είναι αυτόφωτος, έχει άποψη, διατυπώνει τις θέσεις του με επιχειρήματα και τις τεκμηριώνει με στοιχεία.

Ενοχλεί το έργο που έχει γίνει στα λιμάνια, στο Μαστιχάρι που κάποιοι είχαν αφήσει χωρίς άδεια και σε πλήρη εγκατάλειψη και τα στοιχεία είναι συγκρίσιμα και συντριπτικά.

Έχω δουλειά, επαγγελματική αυτοτέλεια. Αγαπώ τον τόπο μου και ζω για την Κω ενώ άλλοι ζούσαν και θέλουν να εξακολουθήσουν να ζουν από την Κω.

Και σήμερα, είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να ασχοληθούν με τα κοινά ακόμα πιο πολλοί νέοι άνθρωποι.

Το δάσκαλο και τους μαθητές της προηγούμενης περιόδου τους έκριναν οι πολίτες και τους απέρριψαν. Τους αποδοκίμασαν όσο δεν έχει αποδοκιμαστεί κανείς άλλος κατά το παρελθόν.

Όταν χρειαστεί θα κρίνουν και εμάς. Με τη διαφορά ότι εμείς σεβόμαστε τους πολίτες και την ετυμηγορία τους.

Γιώργος Κοκαλάκης

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ .
    ΤΟΣΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

    • νεαρέ μου επικαλείσαι άλλο ήθος αλλά το κείμενο που υπογράφεις είναι όλο ύβρεις. Άσχετο αν το έγραψες εσύ η οχι αλλά εσύ το υπογράφεις. Μάλλον είσαι πολύ χειρότερος απο πολλούς που κατηγορείς ενώ η αλαζονεία σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αν είναι οι νέοι σαν εσένα λυπάμαι αλλά δεν έχει μέλλον η κοινωνία μας

      • Τζάμπα 4Χ4, τζάμπα βενζίνη για να πηγαίνω κάθε μέρα όπου θέλω βολτούλες με το δημοτικό όχημα, μισθός και μπόλικα τυχερά… Έτσι και εγώ σαν νέος άνθρωπος που είμαι με ήθος, μόρφωση, αγαπώ την Κω αλλά δεν βρίσκω έναν …να με προικίσει με θέση και φράγκα ….

  2. Έχω κάτι μπάζα να μταφερω και μου ζητάνε 150 € για την μεταφορά τους μήπως μπορείς με το τζιπάκι του λιμενικου ταμείου να με εξυπηρετήσεις εσυ που είσαι νέος, ακέραιος και με ήθος ; Ξέρεις εσυ. όπως μετέφερες το μηχανημα για να κλαδέψεις τις ελιές σου!

  3. Βρε Γιώργο φιλικά τώρα!
    Με το να εξυμνεί η αφεντια την αφεντια σου δεν πάμε καλά ! Να λασπωνεις όπως σε λασπωνουν , ένα και το αυτό. Αν σε συμβουλεύει κάποιος το τι να γράψεις , μην τον ακούς γιατί μάλλον θέλει το κακο σου.
    Αν θέλεις κάποιον να σε βοηθήσει με την γραφή πέστο , άσε που στο χωριό σου υπάρχει ο καλύτερος στο νησί !
    Επίσης είπες ότι δεν θα απαντήσεις χθες στον έκφραση και σήμερα βγήκες να πεις τι; Σε παρακαλώ συγκεντρώσου μας απογοητευεις !

  4. ρε γιωργο δεν βλεπης οτι σε εκμεταλεβεται ο δημαρχος αυτος κανη τι δουλεια του 3κ κεφαλιανη καρδαμιωτες καλημνιει συμαχεια

  5. Γιατί τέτοια απάντηση;
    «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»

  6. Πρόεδρε με το δημοτικο οχημα πηγαινοέρχεσαι με δημοτικο χρημα πληρώνεσαι γι αυτο μην μιλας.Απο το δημο τρως!!! Αυτη ειναι η αληθεια.

  7. παντως εσυ δεν εχεις να βοθηθεις τιποτα μετα απο 20 μηνακια. εχεις φραγκα, αλι απο αυτους που θα χασουν την αμακα

  8. ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΔΕΝ ΠΑΝΕ. παντως επειιδη εισαι πιτσιρικας και πρωτομπαρκος μην το παιρνεις βαργια. ολος ο κοσμος ξερει πως λειτουργει η παραταξη σας…(συγνωμη ο απεχομενος ηθελα να πω)

  9. Βέβαια ο κύριος Κοκαλάκης θα ξέχασε την απευθείας ανάθεση 2.932 ευρώ για μελάνια… στον κύριο …….., υποψηφίο με την Δύναμη Αλλαγης. Ξέχασε μάλλον τα 5.500 ευρώ για αγορά χρωμάτων απο κατάστημα δημοτικής συμβούλου. Όπως θα έχει ξεχάσει και τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις για «Μεταφορά Έντυπου Υλικού (με courier) για συμμετοχή του Δήμου σε Τουριστικές Εκθέσεις» πάλι σε επιχείρηση υποψήφιου με την Δύναμη Αλλαγής.Και τέλος τα 5.000 χιλιάδες ευρώ στον κουμπάρο και κοινοτικό σύμβουλο ….. για το βάψιμο μικροαντικειμένων……στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ