Γ. Φραγκούλης στον Έκφραση για Κοκκαλάκη-Κυρίτση: «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις…» (ΒΙΝΤΕΟ)

14
937

Γ. Φραγκούλης στον Έκφραση για Κοκκαλάκη-Κυρίτση: «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις…»

Σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση» και τη δημοσιογράφο Πόπη Δανελλάκη, παραχώρησε σήμερα το πρωί (23/01/18) ο Αν. Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΡΑΜΑ κος Γιάννης Φραγκούλης για ζητήματα της επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων ο κος Φραγκούλης επεσήμανε:

Την απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή να δικαιολογήσει την απραξία και την ανυπαρξία της καταφεύγοντας σε ανακοινώσεις όπως αυτή για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ υποτιμώντας ουσιαστικά την νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

Την εκτίμηση ότι ο κος Κυρίτσης απέρχεται με ταχύτητα φωτός από το αξίωμα του Δημάρχου.

Την αποτυχία και τα αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με την αποκατάσταση των 3 σχολικών μονάδων.

Την αδυναμία του δημοτικού μηχανισμού να ελέγξει και να παρέμβει άμεσα στις υποδομές μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα ώστε να διασφαλίσει την ασφαλή προσπέλαση των εγκαταστάσεων.

Την προκλητική χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου από αιρετούς και διορισμένους για την εξυπηρέτηση προσωπικών αναγκών την ώρα που συμπολίτες μας πασχίζουν για να μην καταθέσουν τις πινακίδες τους στην εφορία.

Τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που ουσιαστικά τον καθιστούν παράδειγμα προς αποφυγήν αναφορικά με την ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα κοινά του τόπου μας.

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=jyU1TRiBVko

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

Η συνέντευξη του Γιάννη Φραγκουλη,Αναπληρωτή – Επικεφαλής Παράταξης Οραμα στον Έκφραση 97.

– Παράδειγμα προς αποφυγη για τους νέους ο κ. Κοκκαλάκης !!
– Βεβαια με οποιον δασκαλο καθήσεις τέτοια γραμματα θα μάθεις !

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βέβαια ο κύριος Κοκαλάκης θα ξέχασε την απευθείας ανάθεση 2.932 ευρώ για μελάνια… στον κύριο …….., υποψηφίο με την Δύναμη Αλλαγης. Ξέχασε μάλλον τα 5.500 ευρώ για αγορά χρωμάτων απο κατάστημα δημοτικής συμβούλου. Όπως θα έχει ξεχάσει και τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις για «Μεταφορά Έντυπου Υλικού (με courier) για συμμετοχή του Δήμου σε Τουριστικές Εκθέσεις» πάλι σε επιχείρηση υποψήφιου με την Δύναμη Αλλαγής.Και τέλος τα 5.000 χιλιάδες ευρώ στον κουμπάρο και κοινοτικό σύμβουλο ….. για το βάψιμο μικροαντικειμένων……στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Κω.

    • Για τον διδάκτορα της εν ευθυμία... παραπληροφόρησης : Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

      «Ο μέτριος δάσκαλος μιλάει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο εξαιρετικός δάσκαλος δείχνει. Ο μεγάλος δάσκαλος εμπνέει.» Και για τον γραμματικό του σΟυΡΑΜΑτος… « Δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις.»

  2. Που είσαι κωστα Καϊσερλή να δεις πως καταντήσανε την παράταξη που κυβέρνησε για πολλα χρόνια την κω ! 5 υπολειματα κηφήνων τεμπέληδων και γκάου κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και το μόνο που κάνουν είναι να ειρωνεύονται αυτούς που δουλεύουν για το καλό του τόπου ! Αυτούς που έκανες ανθρώπους σήμερα έχουν διαλύσει ότι έγινε με κόπο τόσων χρόνων ! Πάρτους τα κεφάλια για να μην σε ξεφτιλίζουν άλλο !!

    • Εκεί που μπιπ ο Κώστας ο Καΐσερλης βγήκες και εσύ υποστηρικτής του… ούτε το όνομα και το επίθετο του δεν ξέρεις να γράφεις σωστά… τέτοια αγάπη!!!

    • Το καλο που σου θελω,να κρυφτεις μετε τις δημοτικες γιατι ……..Θα σου αρεσει.

  3. καισερλης συνεργατικες,κυριτσης τρενακια αγαλματα χωραφια ακταιον ryanair

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση θα σε στειλουμε για καφε μαζι με τον καισερλη.

  4. Έχεις σκυλιασει από το κακό σου. Ουτε στο μικρό του δακτυλακι δεν τον φτάνεις. Νεοι σαν το Γιάννη πολύ λίγοι. Και σίγουρα κανένας σαν τα μούτρα σου

  5. Κύριε Φραγκουλη εξηγήστε στον κόσμο το πάρτυ με τα σχολεία. Η κα Ρούφα τα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος.

  6. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΥΣ ,ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ ΘΕΛΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ