ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ «Τα μερακλίδικα παιδιά» της Λέσχης Φιλίας στην Κέφαλο… «Τα νιάτα κρύβονται στις καρδιές μας, όχι στα ημερολόγια!»

1
2128

Τα μερακλίδικα παιδιά

Του Γιώργου Κουτσουδάκη

Ημερήσια εκδρομή στην Κέφαλο πραγματοποίησαν τα μέλη της Λέσχης Φιλίας της πόλεως και του Ζηπαρίου την  Κυριακή 21/1.

Το μεσημέρι γευμάτισαν σε ένα πολύ όμορφο παραλιακό κέντρο («Της Μαρίας»), με χορούς και με τραγούδια, στο γραφικό Καμάρι, παρουσία της προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ. Μανόλη Ζερβού και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κρητικού Αντώνη.

Ήταν μία υπέροχη και αξέχαστη συνάντηση.

Η παραδοσιακή ορχήστρα με τους: Μανώλη Κεφαλιανό (βιολί), Μανώλη Πόγια (ακορντεόν – τραγούδι), Θεοδόση Παπαϊωάννου (λαούτο) και Θέμελη Τσαγκάρη (μπουζούκι) με τον Γιάννη Χατζηβελούδο και τη σύζυγό του να τους συνοδεύουν υπέροχα αλλά και όλα τα υπόλοιπα «μερακλίδικα παιδιά» που χόρεψαν και τραγούδησαν έδειξαν ότι » ότι τα νιάτα κρύβονται στις καρδιές μας και όχι στα ημερολόγια!»

Εκτός από τις θερμές ευχαριστίες προς τους οργανωτές, και τις ευχές μας να είμαστε όλοι καλά για να κάνουμε τέτοιες ωραίες συναντήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε σένα αγαπητέ φίλε Γιώργο για τις υπεροχες φωτογραφίες και την προβολή της εκδήλωσης της Λέσχης μας. Οι άνθρωποι της Λέσχης είναι εξαιρετικοι και πολύ δραστηριοι.Ο Θεός να τους χαρίζει πάντα υγεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ