Στην Κω ο Φινλανδός πρέσβης JUHA PYYKKO – Συνάντηση με Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση & τον Πρόξενο Σ. Βουκουβαλίδη

3
681

ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ JUHA PYYKKO – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ Σ. ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΙΔΗ./video

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πήρες χαμπάρι Κυρίτση ότι ο Σταμάτης λιγουρεύεται την καρέκλα που κάθεσαι;

    Πιστεύεις ακόμα ότι δεν θα έχεις αξιόλογο αντίπαλο στις επόμενες εκλογές και ότι θα κάνεις περίπατο περιμένοντας ξαναβρασμένα αποφάγια του σΟυΡΑΜΑτος; Θα χάσεις τον μπούσουλα με αυτό που ετοιμάζεται από ανθρώπους που κάποτε σε στήριξαν.

    • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ!!! ΔΏΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΆ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΊΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ..

      ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ, θα τις τρως από αυτούς που σε έκαναν Δήμαρχο, από τους ΔΕΞΙΟΥΣ που δεν αντέχουν την αλαζονεία σου και από τους φασιστοαριστερούς του ΣφΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Καματερό τον φίλο του σε διαρκή ευθυμία Κωστούκο… Θα αποδράσει σε 12 ΜΗΝΕΣ από την Δημαρχία χωρίς να μπορεί να αφήσει στην θέση του τον ΠΑΥΛΙΔΗ όπως θα επιθυμούσε….

  2. Τέτοιους ανθρώπους σαν τον κ. Βουκουβαλίδη χρειάζεται η Κως,,,,Πετυχημένος σε όλα τα επίπεδα,σοβαρός και συνεπής άνθρωπος….Μακάρι να είναι υποψήφιος για Δήμαρχος….Άσε που θα σαρώσει…..Άσε που μπορεί να μην κατέβει άλλος κανείς….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ