ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τη Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές το Ειδικό Σχολείο στο Πλατάνι

3
1823

ΘΕΜΑ : “Τη Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές το Ειδικό Σχολείο στο Πλατάνι.”

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κτίριο στο Πλατάνι που θα στεγάσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Ζερβός επισκέφθηκαν το κτίριο και επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται, σύμφωνα με την καθοδήγηση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Το σχολείο θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Η συνεργασία του Δήμου Κω με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, δημιούργησε αυτή τη νέα δομή που είχε ανάγκη η Κως.

Ήταν διαρκές αίτημα αυτών των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους.

Είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Μέσα από τη λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο Πλατάνι, οι μαθητές του μπορούν να αποκτήσουν γενικές γνώσεις αλλά και κοινωνικές δεξιότητες, δεξιότητες ατομικής υγιεινής και αυτοεξυπηρέτησης.

Παράλληλα με αυτές τις δεξιότητες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνικές και επαγγελματικές δεξιότητες, προκειμένου να καταστούν αυτάρκεις και ισότιμοι στην αγορά εργασίας ως απόφοιτοι της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δομής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.
  Καλά είστε σοβαροί που βλέπετε την ευαισθησια και ευθύνη? Στα κοντέινερ μήπως η στα μπαλώματα όπως φαίνονται από τον σεισμό? Ποίος μετατρέπει αυτή την αποθήκη σε σχολικό κτήριο? Είστε απλά ανεύθυνοι!

 2. όλα για τα φραγκα γινονται,έβαλαν τις μαμαδες να ζωγραφιζουν τα κοντέινερ που θα μπουν τα παιδια τους στην Κω του 2017…..και το Βακουφ από 500 ευρω το χρονο το μετετρεψε σε 500 το μηνα.χαιβανια….

 3. Και η ανευθυνότητα συνεχίζεται……μετά από το ήδη ακατάλληλο για ΑΜΕΑ Σβουρένειο στο οποίο στεγαζόμαστε(χαριστικά) θα μετακομίσουμε σε ακριβοπληρωμένες παράγκες.
  Εξακολουθείτε να μας δουλεύετε μες στα μούτρα μας.
  Επιτέλους ας προβάλετε και μια φορά τα πράγματα όπως πραγματικά είναι εαν συμμερίζεστε τα προβλήματα τον παιδιών μας και σταματήστε να χαϊδεύετε τους καρεκλοκένταυρους!!!
  Και σημείωση για να μην παραπλάνάτε τους αναγνώστες σας:
  1.Δεν ζωγράφησαν γονείς το σχολείο .
  2.Δεν ανοίγει της πόρτες του το «ο θεός να το κάνει σχολείο» τη Δευτέρα.
  Ελπίζω το σχόλιο μου να δημοσιευτεί αυτούσιο αυτή τη φορά χωρίς δικές σας τροποποιήσεις κ.Κιάρη.
  Ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.