ΟΡΑΜΑ: 7ο Δημοτικό.Ένα έργο που ποτέ δεν πίστεψε ο κ. Κυρίτσης & τώρα προσπαθεί να καπηλευθεί. Ματαιοπονεί.

11
507

7ο Δημοτικό Σχολείο. Ένα έργο που ποτέ δεν πίστεψε ο κ. Κυρίτσης, ποτέ δεν ψήφισε και τώρα με πρωτοφανές θράσος προσπαθεί να καπηλευθεί. Ματαιοπονεί.

Μόνο ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομα του με τον αυταρχισμό, τις αντιδημοκρατικές και τις πραξικοπηματικές συμπεριφορές, θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση αδειάσματος της διευθύντριας και του συλλόγου διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω, προκειμένου να οργανώσει μια αυτοκρατορική φιέστα αυτοπροβολής του.

Ενώ η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων κάλεσαν επίσημα με πρόσκληση στις 21 Οκτωβρίου το σύνολο των μελών του Δημοτικού συμβουλίου να παραστεί στον αγιασμό του 7ου Δημοτικού στις 25 Οκτωβρίου, έκπληκτοι λαμβάνουμε νέα πρόσκληση χθες, αυτή τη φορά από το Δήμο Κω, όπου το όνομα της αυτού μεγαλειότητας Δημάρχου Κω φιγουράρει πρώτο-πρώτο, με τη διευθύντρια τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έπονται. Ως ημερομηνία τώρα ορίζεται η 27η Οκτωβρίου!!! (Επισυνάπτουμε και τις δύο προσκλήσεις)

Δυστυχώς, ο πολιτικός ξεπεσμός και η αλαζονεία του κ Κυρίτση δεν έχουν τελειωμό.

Προσπαθώντας μέσα στην ανυπαρξία του να καπηλευτεί έργα άλλων, μετέρχεται μεθόδους που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα .Φυσικά αυτό δεν τον πτοεί, αφού η αγωνία για την πολιτική του επιβίωση τον οδηγεί από το ένα λάθος στο άλλο.

Τον προειδοποιούμε:

Να μην τολμήσει να οικειοποιηθεί μια σεμνή τελετή στην οποία τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς .

Να μην τολμήσει να οικειοποιηθεί ένα έργο που το 2013 ως τότε αντιπολίτευση δεν ψήφισε για την ένταξη του στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 2 εκ. ευρώ . Ένα έργο που χλεύαζε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει.

Να μην τολμήσει να πει για μια ακόμα φορά ψέματα, όπως άλλωστε πάντα κάνει για ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί .

Θα είμαστε εκεί, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που πίστεψαν ότι μπορούσαμε να το εντάξουμε σε χρηματοδότηση, κάνοντας ένα όνειρο πολλών γενεών πραγματικότητα.

Θα είμαστε εκεί γιατί αυτό το έργο ανήκει αποκλειστικά στις γενιές που θα σηκώσουν στις πλάτες τους την Κω του μέλλοντος μας, την Κω που όλοι θέλουμε να ξαναδούμε ψηλά, εκεί που της αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο καυγάς είναι ποιος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων... Φωνάξτε τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ να μην γαβγίζουν....

    Τι έγινε η καζικωμένη …… που τρία χρόνια καθυστερούσε το έργο;;; Φρόντισαν να της πάρουν ενισχυμένη καρέκλα έξτρα λαρτζ…

  2. Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί, του ΣΟΥΡΑ, του ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ, του ΚΥΡΙΤΣΗ, του ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ή του παρά των Ευρωπαίων με το ΕΣΠΑ;;;

    Ψοφάνε τα υπόλοιπα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ για παράσημο, ένα έργο που μόνο μέχρι την ανάθεση του στον αγαπημένο τους εργολάβο έτρεξαν…

    • ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΨΕΙ,

    • Ο αγαπημένος εργολάβος είναι της δημοτικής αρχής κυριτση φίλε μου….είναι ο ίδιος που πήρε τα 70 χιλιάρικα από το ακταιον είναι ο ίδιος που πουλάει ακόμη και ηλεκτρονικους υπολογιστές στο δήμο….. και βέβαια είναι αυτός που γράφει στο τοίχο του δημαρχουν στο facebook είσαι ωραίος…..

  3. Νταξει και σεις πολύ πιθανόν τα ίδια θα κάνατε. Αυτό το εχουμε δει και ξαναδεί και θα το ξαναδούμε.

  4. Ευθύνη του Σχολείου…..που επέτρεψε να γίνει πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης ο αγιασμός του διδακτηρίου , θέλωντας να κρατήσει ισσοροπίες και προσδοκώντας σε οφέλη που δεν έχουν καμία σχέση με το λειτούργημα που επιτελούν. Ο Αγιασμός γίνεται την πρώτη ημέρα που πάνε τα παιδιά στο σχολείο οι φιέστες και οι προσκλήσεις που στέλνονται και διορθώνονται τι σχέση έχουν με την εκπαιδευτική λειτουργία ; επιδείξατε μικρότητα κύριοι εκπαιδευτικοί Ας γίνετε επιτέλους Δάσκαλοι.

  5. Γονιος νεαρου ποδοσφαιριστη στο παλιο σταδιο Ανταγορας καλει Κυριτση

    Ο εργολαβος του εργου του Δημοτικου Σχολειου το κρυφο χαρτι του Γ Κυριτση από το 2006, τοτε που εκανε τις εργολαβιες στην θεμιστοκλεους. του δωσε και το γηπεδο να το κανει χορταρι αλλα δεν προλαβε οπως μα ειπανε ..μουφα δηλαδη…
    τωρα ερχεται ξανα απο την πισω πορτα για να παρει το ακταιον, ψαξτε να δειτε οτι εδωσε προσφορα , ειναι ο ενας απο τους δυο εργολαβους που ελεω κυριτση θα παρουνε το κτιριο αυτο για 30 χρονια και βαλε. Ρωτηστε να μαθετε οτι εχουν παρει ενα καρο δουλειες στον δημο απο τον κυριτση, απο υπολογιστες μεχρι οτι βαζει ο νους σας. ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν….ειναι πολλα τα λεφτα δημαρχουκο, ο κοσμος βοα…και ερχονται καταιγιστικες αποκαλυψεις λενε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ