Δήμος Κω: Εργασίες καθαρισμού στα σχολεία στην πόλη της Κω (ΦΩΤΟ)

2
927

ΘΕΜΑ : “Εργασίες καθαρισμού στα σχολεία στην πόλη της Κω.”

Το τελευταίο δεκαήμερο η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κω πραγματοποιεί εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού στα σχολικά κτίρια της δημοτικής ενότητας Κω, προκειμένου να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα έγιναν καθαρισμοί, κλαδεύσεις και ψηλώματα δένδρων, κοπή χόρτων και αφαίρεση ανεπιθύμητης βλάστησης σε παρτέρια αλλά και διαμόρφωση και σχηματοποίηση φυτοφρακτών στους προαύλιους χώρους.

Οι εργασίες έγιναν στα ακόλουθα σχολικά κτίρια:

-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Κω (ΑΒΕΡΩΦ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ)

-Νηπιαγωγεία Δημοτικής Ενότητας Κω

-Δημοτικά Σχολεία Δημοτικής Ενότητας Κω

-2ο Γυμνάσιο Κω

-ΕΠΑΛ Κω

Το πρόγραμμα εργασιών είναι σε εξέλιξη και στα σχολεία των άλλων δημοτικών ενοτήτων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεδομένου ότι τα σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα, καλό θα ήταν το Γραφείο Τύπου του Δήμου να ενημερώσει και τους γονείς της 2ας τάξης του 1ου Γυμνασίου πως θα πηγαίνουν τα παιδιά στο Πλατάνι. Θα δρομολογηθεί σχολικό? Και αν ναι, πότε, από πού και τι ώρες? Αν δε βάλουν σχολικό, θα δώσουν δωρεάν πάσο στα παιδιά για την αστική συγκοινωνία ή θα πρέπει να πληρώνουμε και εισιτήρια? Ο αγιασμός θα είναι κοινός τη Δευτέρα για όλες τις τάξεις στο 1ο Δημοτικό ή τα παιδιά της Β’ θα πάνε στο Πλατάνι? Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα για να δουν και οι γονείς τι θα κάνουν με τις δουλειές τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ