Νέος Προπονητής στον ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ο Γιώργος Φυτάς (φωτό)

5
320

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Κ.Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας μας, που από σήμερα και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι μαζί μας ο Γιώργος Φυτάς.

Ο κ Φυτάς είναι Πιστοποιημένος προπονητής Ουέφα C.
έχει στο βιογραφικό του  το Youth Diploma 1 Coerver της no 1 σχολής ποδοσφαίρου παγκοσμίως.
Από αρχές Σεπτέμβρη το Coerver Youth 2 Diploma.
Και το σεμινάριο της Ιταλικής σχολής TorTerTreste στη Ρώμη (Αρχές για τον προγραμματισμό της  διδασκαλίας του ποδοσφαίρου.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Φιλίνου και του ευχόμαστε καλή δουλειά και επιτυχίες.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΩ!ΠΩ Διπλώματα… τα γραφετε , ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

  2. Φιλε Γιωργο, καλη η οποια θεση που εχει να κανει με αθλητισμο, ομως επειδη χρονια ξερω το χαρακτηρα σου, δεν νομιζω οταν ξεκινουσες να ειχες σχεδια οτι το 2017, θα ησουν στασιμος κ χωρις να κανεις κατι παραπανω. Αφηστε καποιοι την αλαζονια, το οτι ξερετε τα παντα, κ την ειρωνια κ αρνητικοτητα. Αντε ξυπνηστε.

    • «Aφήστε κάποιοι την ειρωνία και την αρνητικότητα» γράφεις εσύ φίλε και σε τρεις γραμμές μέσα έβγαλες όλη την χολή που μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος σε μια μέρα….!!! Έλα γνωστοί άγνωστοι εδώ μέσα και εκεί έξω , ο κύκλος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι…. Αράξτε…. Καλή επιτυχία Γιώργαρε..!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ