Το νέο Δ.Σ του ΔΙ.ΑΣ (συνένωση Αντίμαχου – Α.Ο Δικαίου) με Πρόεδρο τον Θοδωρή Πάχο – Δηλώσεις Ν. Φωταρά (ΒΙΝΤΕΟ)

12
1971
Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν χτες το βράδυ στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια το νέο Δ.Σ του Αντίμαχου (δηλαδή του ΔΙ.ΑΣ αφού μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και επίσημα η συνένωση με τον Δίκαιο) είναι το εξής:
Πρόεδρος: Πάχος Θοδωρής
Α’ αντιπρόεδρος: Καλτσής Μιχάλης
Β’ αντιπρόεδρος: Πίτσης Θοδωρής
Γεν. γραμματέας: Ακύλας Αναστάσιος
Ταμίας: Πίτσης Θοδωρής, Χατζηβασίλης Φάνης, Καμπουράκης Σταμάτης
Γενικός αρχηγός: Μαστρομιχάλης Νίκος, Ανδρογιώργης Γιώργος
Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος: Φωταράς Νεκτάριος, Ατσαλάκης Ζαχαρίας, Πίτσης Μιχάλης
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Σπύρου Λευτέρης, Μαστρομιχάλης Νίκος, Τριτσάρης Αντώνης, Δημητριάδης Βασίλης.
Τεχνικός ακαδημιών: Σκαλέρης Μιχάλης, Πάχος Θοδωρής
Υπεύθυνοι γηπέδου: Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος, Χατζηβασίλης Σάββας, Δημητριάδης Βασίλης, Παπαϊωάννου Ιωάννης

Ο Νεκτάριος Φωταράς στο giafkasports.gr (Video)

Καλεσμένος στο giafkasports tv ήταν ο Νεκτάριος Φωταράς που μίλησε για την συνένωση ανάμεσα σε Αντίμαχο και Δίκαιο, ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, μίλησε για το ρόστερ, ενώ μας αποκάλυψε ότι ο ένας προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Σταμάτης.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία γιατί μου φαίνεται οτι ο μεγαλοεπιχειρηματίας που ήθελε μια μεγάλη ομάδα στο νησί και ηταν αρνητικός σε μία συνένωση 2 ομαδων τώρα είναι και στο Συμβούλιο!!!!!!!!

  2. Συγγνώμη πώς καταφέρατε και μια ιστορία σαν του ΔΙΚΑΙΟΥ να την τελειώσετε σε μια νύχτα ειναι απαράδεκτο τωρα πως γίνεται εμείς στο Πυλι να λεγόμαστε ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ και του χρόνου ΔΙΑΣ μόνο εσείς ξέρετε!!!!!!

  3. Εισε μεγάλος μαγκας Νεκτάριε κατάφερες και έφτιαξες τον νεο Αντιμαχο από το πυλι και διαλυσες τον Δίκαιο!!!!!! Ξυπνάτε Πυλιοτες!!!!!!!

  4. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους που συμμετέχουν σε κάτι πολύ δύσκολο .Μια Ένωση 2 χωριών με διαφορετικές κουλτούρες και έθιμα μακάρι να πετύχει το εφεύρημα!!!!!!!!

  5. Και το όνομα αυτού ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ 2 οτι ξαι να κάνετε η Κέφαλος φέτος θα ειναι πιο δυνατή και ενισχυμένη!!!!!!

  6. Τοσα χρονια τσαμπα οι κοποι μας και το τρεξιμο ηρθατε και τα πεταξατε ολα στα σκουπιδια

    Και τωρα να πατε μονοι σας στο γηπεδο κυριε φωταρα ειχε μια ομαδα το χωριο και μια ιστορια και την πεταξατε σαν κουρελοχαρτο.
    Ηθελα να ξερα εκτος τα δεκα ατομα που κανετε κουμαντο στο σωματιο και πηρατε αυτη την αποφαση ποιον αλλον ρωτησατε ολο το χωριο ειναι κατα αυτης της ενωσης χωρις βεβαια να εχουμε κατι με τους πυλιωτες αλλα ο καθενας τα του οικου του..

  7. Κρίμα για την προσπάθεια τοσα Χρόνια στην Αντιμαχεια όλοι πηγαίναμε γήπεδο να δούμε την ομαδάρα μας και τώρα θα έχουμε έδρα το Πυλι και το Κύπελλο θα γίνεται στην έδρα μας κρίμα πραγματικά γιατί ο κόσμος όλος ειναι αρνητικός και σας στο έδειξε με την μη παρουσία του στην συνέλευση που κάνατε!!!!

  8. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΩ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΔΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ 10 ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΤΕ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ, ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΙ ΠΟΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ.

  9. Σωστη κινηση που επρεπε να γινει απο καιρο, ειδικα με αυτες τις 2 ομαδες, που εχουν η μια καλη και εμπειρη ομαδα, η αλλη κοσμο και ιστορια και κυριως μπηκαν οι πιο σοβαροι και συνεργασιμοι απο τους παραγοντες σε ολες τις σοβαρες θεσεις απ’οτι βλεπω. Σημαντικο οτι υπαρχουν και καλοι παικτες. Καλη επιτυχια και καλο κουραγιο.

  10. κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΛΕΣ? ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ. ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ? ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ? ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ 3 ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ? ΑΣ ΠΗΓΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΕΝΕ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ