Ανακοίνωση Προπονητών Audie Norris Basketball Camp (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1078

Πλησιάζοντας στην έναρξη του Audie Norris Basketball Camp σε συνεργασία με το BDC και τον Δημήτρη Γαλάνη που θα διεξαχθεί στο νησί της Κω στις 3,4 και 5 Ιουνίου 2017, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι οι προπονητές που θα λάβουν μέρος σε αυτό είναι οι Audie Norris, Δημήτρης Γαλάνης, Γιάννης Δαμαλής, Μιχάλης Καπλανίδης, Γιάννης Παπούλης, Δημήτρης Χατζηστέργος, Πρόδρομος Κανενόπουλος, Αλέξανδρος Κυριάκης, Κώστας Χαρίσης, Αντώνης Ασημακόπουλος.

Στην προσπάθειά μας να “ενώσουμε” μπασκετικά την Κω επικοινωνήσαμε και με τους κ.κ. Δημήτρη Τζουμάκα, Δημήτρη Μαράγκα και Μιχάλη Πλατέλλα αλλά δυστυχώς ανειλημμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα τους κρατήσουν μακριά μας. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που έδειξαν να συμμετέχουν στο camp με τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους. Ανυπομονούμε για μια μελλοντική μας συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το camp αφορά παιδιά ηλικίας 8 έως 18 ετών και για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή εγγραφές παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6906523028 και 6972527566 ή στα γραφεία του Α. Σ. Ιπποκράτης τις εξής ημέρες και ώρες :

 

Δευτέρα και Παρασκευή 17.30-20.00

Τετάρτη και Σάββατο 10.00-13.00

Ευχαρισατούμε πολύ

Αντώνης Ασημακόπουλος

Κώστας Χαρίσης

 

ΒΙΝΤΕΟ δημοτική τηλεόραση Σ. Χατζηστέργου:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ