ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Προκήρυξη εκλογών- Επιστολή Μάριου Πλούμπη

0
1028

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω καλούν  όλα τα μέλη του συλλόγου,(εγγεγραμμένα άνω του ενός έτους και  με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις), την Κυριακή 21.05.2017 και ώρα 10:00 έως 12:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου για την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, με θέματα:

1/ Εκλογή εφορευτικής επιτροπής εκλογών

2/ Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και

3/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

 

      Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γενικός  Γραμματέας

    Πλoύμπης Μάριος                                                                     Γιαλλίζης Στέργιος

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟΥ

Τον τελευταίο μήνα έχω γίνει αποδέκτης δύο τάσεων,σχολίων – ψιθύρων από τη μια,που αφορούν το άτομο μου και τη θέση μου ως Προέδρου του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω και προβληματισμών – προτάσεων από την άλλη.
Σχετικά με τους θιασώτες της πρώτης τάσης,θιασώτες που καλλιεργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας,προβλημάτων και αδιεξόδου -εμφανίζοντας παράλληλα τους εαυτούς τους ως σωτήρες – έχω να τους θυμίσω ότι ήταν οι ίδιοι που συνέβαλαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ στη διάλυση και το κλείσιμο του Συλλόγου. Οι συνεργάτες μου και εγώ,φροντίσαμε να κάνουμε το Σύλλογο των τριών (03) σφραγίδων και των μηδέν (00) αθλητών – μέρες και έργα των εν λόγω ¨κυρίων¨ – σε Σύλλογο των τεσσάρων (04) Τμημάτων και των εκατό εβδομήντα (170) αθλητών, με προοπτική μέσα στην επόμενη κιόλας εβδομάδα τα Τμήματα του Συλλόγου να γίνουν πέντε (05) και οι αθλητές,στο σύνολο τους, να ξεπεράσουν τους διακόσιους δέκα (210). Σε αυτούς λοιπόν, προτείνω να παραιτηθούν από τα πόστα τα οποία κατέχουν σωρηδόν σε άλλες ομάδες,να εγγραφούν ως μέλη στο σύλλογο του Ανταγόρα και να αρχίσουν να συνεισφέρουν – ως μέλη πια – οικονομικά και όχι μόνο. Όσον αφορά την απαίτηση τους να αναλάβουν εν λευκώ το σύνολο του Συλλόγου,απλά τους ενημερώνω ότι πρώτη φορά μου τυγχάνει οι ΑΠΟΝΤΕΣ να απαιτούν από τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Βρισκόμενοι σε σύγχυση υπέπεσαν σε ΑΤΟΠΗΜΑ.Τους οφείλω όμως ένα ευχαριστώ για τη συσπείρωση των συνεργατών μου στο πρόσωπο μου,ενημερώνοντας τους ότι στις εκλογές στις 21.05.2017,θα είμαστε ΠΑΡΟΝ.
Σχετικά με τη δεύτερη τάση,είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο σύλλογος είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ανοικτός σε νέα μέλη με όραμα που θέλουν να προσφέρουν από θέσεις ευθύνης.Η ανάπτυξη και η πρόοδος του Συλλόγου περνάει πάντα μέσα από καινούργιες ιδέες,απόψεις και ανθρώπους-συνεργάτες.Κάθε δε βοήθεια οικονομικής φύσεως,είναι για εμάς ένα τεράστιο κέρδος.

Πρόεδρος του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω.

Πλούμπης Μάριος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ