ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 21 χρόνια κύπελλα φιλίας & αγάπης από ΤΖΕΡΩΝΕ στις Φυλακές Κω (Αφιερωμένο στον Γιάννη Ιωαννίδη)

1
5158

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για 21 συνεχή χρόνια δόθηκε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο ραντεβού για τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στις Δικαστικές Φυλακές Κω ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων Κω και των τροφίμων του Σωφρονιστικού καταστήματος.

Με πολύ πάθος, ωραία γκολ, πολλές καλές φάσεις και ευκαιρίες και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ματς.

Οι παλαίμαχοι Κω έχοντας από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων (όλοι σε καλή φόρμα) κέρδισαν με 5-2 με γκολ που πέτυχαν οι: Κώστας Καραθωμάς (2), Χάρης Φρατζάκης (2) και Μιχάλης Γιωργαλλής (1).

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων στις δύο ομάδες, ενώ το κύπελλο των παλαιμάχων αφιερώθηκε στον αείμνηστο Γιάννη Ιωαννίδη μιας και ήταν από τους πρώτους που ενθάρρυνε τον φίλο του Διαμαντή Κεφαλιανό (Τζερώνε) για την καθιέρωση του εν λόγω αγώνα.

Στην ομάδα των παλαιμάχων Κω κόουτς ήταν ο Αντώνης Πίττας.

Σύνθεση:

Μιχάλης Κεφαλιανός (τερματοφύλακας και φέτος στάθηκε δυναμικά σώζοντας την ομάδα σε πολλές καλές ευκαιρίες της άλλης ομάδας)

Γιάννης Φρατζάκης

Κώστας Καραθωμάς

Μιχάλλης Γιωργαλλής

Μπάμπης Ναβροζίδης

& Χάρης Φρατζάκης

Φωτό από την απονομή από τον καλό συνάδελφο και φίλο Μάριο Παπαδημητρίου («Vimatisko.gr):

Διαιτητής ήταν για άλλη μια χρονιά ο Τζερώνε (ο οποίος δεν κρατήθηκε κι έριξε κόκκινη κάρτα στον κόουτς τον παλαιμάχων Αντώνη Πίττα, η οποία μάλιστα έγραφε πάνω: «ΝΔ»… ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ