ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΩ: 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΩ 2017 (Δηλώστε συμμετοχή)

0
1031
Θέμα: AΓΩΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διοργανώνεται από τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΩ με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω και με την έγκριση της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας ΕΟΠ , στο νησί της Κω o 1ος Ποδηλατικός αγώνας δρόμου για το 2017 με την ονομασία “1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΩ 2017. Ο αγώνας είναι ΟPEN , τοπικός και φιλικός και θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απρίλη 2017. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους του νησιού μας , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της   ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή .

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από τη πλατεία Ελευθερίας με προεκκίνηση μέχρι τη πλατεία με τις σημαίες  όπου θα ξεκινήσει κανονικά ο αγώνας . Διαγράφοντας μια διαδρομή 90 χλμ., αφού διέλθει απο Ζηπάρι,Μαστιχάρι,  Αντιμάχεια , Κέφαλο  θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης στη πλατεία με τις σημαίες.

Η απονομή θα γίνει στη πλατεία Ελευθερίας γύρω στις 13,30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 18-40, 40-60 Κάθε κατηγορία δε μπορεί να έχει λιγότερες από 6 συμμετοχές. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεταφέρονται οι συμμετοχές στην επόμενη κατηγορία

ΠΟΛΗ: Κως

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 09/4/2017 και ώρα 10:30 πμ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 85 χιλιόμετρα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Υποχρεωτική η χρήση κράνους

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 5-4 ώρα 20:00μμ.για να ετοιμάσουμε σχετικά κύπελλα και μετάλλια Όλοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/1ittjhsCwo08L99t99WRVQrJfwua75sbzOAqWGnrKkJc/edit

OIKONOMIKOI OΡOI: Κόστος συμμετοχής 3 € για τη κάλυψη εξόδων καυσίμων εθελοντών του αγώνα που θα μαας συνοδεύσουν.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 10:00 π.μ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Θα διεξαχθεί στις 19:00 της προηγούμενης ημέρας στο κατάστημα του ΖΑΜΑΓΙΑΣ MOTO.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σε σταθερό σημείο θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία του κ.Σερνικού.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχει ένας (3) σταθμός ανεφοδιασμού, τροφοδοσίας ( μπάρες ) και υδροδοσίας των αθλητών. (Ζηπάρι Αντιμάχεια και Κέφαλο)

  • ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο   και διασώστες , θα βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη , αποφασίζει επί τόπου η οργανώτρια

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο , 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλα, σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αναμνηστικό μετάλλιο. Υποχρεωτική η παρουσία των αθλητών στις απονομές για να παραλάβουν τα κύπελλα και τα μετάλλια .

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ : Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η ρύπανση της περιοχής του αγώνα με μπουκάλια νερό ή συσκευασίες από μπάρες ή gel.(Εξαιρείται απόσταση έως 50 μέτρα από το σημείο εφοδιασμού ή υδροδοσίας μιας και θα τα μαζέψουν εθελοντές).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.