«Χ»αμένοι και οι δύο – Α.Ο Δικαίου και Α.Ε Κως (pics-vids)

0
1709

Ισόπαλοι (2-2) αναδείχθηκαν Α.Ο Δικαίου και Α.Ε Κως, αποτέλεσμα που δεν κάνει σε κανέναν αφού έτσι ο Νικαγόρας ανέβηκε πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “βυσσινί” ήταν κοντά σε μια νίκη τίτλου ωστόσο ο Αρκούδας  με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Ζαίμι και Βασιλειάδη με τον Δίκαιο να ανεβαίνει στο δεύτερο μέρος και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Γκεστένια (πεν.) και Αρκούδα.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 12ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Βασιλειάδης εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Α.Ο Δικαίου με τον Ζαίμι από κοντά να κάνει το 0-1.

Ο Δίκαιος προσπάθησε να πάρει μέτρα στην συνέχεια αλλά ήταν κακός με τον Τσαραπατσάνη να κρατά δύο φορές το 0-1 σε σουτ από Ζαίμι και Γιώργο Κεφαλιανό.

Στο 41′ πάντως η Α.Ε Κως κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν ο Δίκαιος δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Βασιλειάδη που από κοντά έκανε εύκολα το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν σφυγμό. Έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις και με την βοήθεια του κόσμου έψαξαν το γκολ που θα τους ξανάβαζε στην διεκδίκηση του ματς.

Το κατάφερε στο 69′ όταν ο Γιάννης Κεφαλιανός κέρδισε το πέναλτι απ’ τον Χατζηφούντα και ο Γκεστένια έκανε το 1-2.

Ο Δίκαιος πίεσε για το δεύτερο τέρμα, δημιούργησε τις προυποθέσεις για να το πετύχει νωρίτερα ωστόσο κατάφερε να το κάνει 2-2 με τον  Γιώργο Αρκούδα στο 90′ και πλέον δεν υπήρχε πολύ χρόνος για κάτι περισσότερο.

Ο κορυφαίος

Μπορεί και εκείνος να μην ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ωστόσο η αυτοθυσία που έδειξε στο δεύτερο μέρος και τα πολλά σωστά του κοψίματα δίνουν τον τίτλο του κορυφαίου στον Στέλιο Δρόσο.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου. Απ’ τον Δίκαιο διαμαρτύρονται για το κόρνερ απ’ το οποίο έγινε το 0-1 και απ’ την Α.Ε Κω για οφσάιντ στην φάση του 2-2 στον Παρχαρίδη. Χωρίς πρόβλημα ο Αλέκος.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Δικαίου: Τσαραπατσάνης, Καλαμπόκης (50′ Αθανασίου), Τσιτσιλής, Δρόσος Σ., Κεφαλιανός (70′ Βρέττης Σ.), Ζαμάγιας (37′ Φούκης), Γκεστένια, Αρκούδας, Τογρού, Πανόπουλος, Τσατσακλάς.

Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Κιολές, Βακουφτσής, Κεφαλιανός Μ., Κώστογλου (82′ Πρέκας), Ηλιάδης, Ζαίμι, Κεφαλιανός Γ. (70′ Βάσης), Βασιλειάδης (63′ Οικονόμου), Χατζηφούντας

Και το ΒΙΝΤΕΟ-ρεπορτάζ από Δημοτική τηλεόραση (Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος – πλάνα, λήψη drone: Μιχάλης Χατζηθέμελης)- dhras.gr

ΠΗΓΗgiafkasports.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ