Αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού από τη Κω στις εξέδρες της Uber Arena!

1
24804

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Πρωταθλητής Ευρώπης ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ Κατέκτησε τον Έβδομο Τίτλο στην Ιστορία του Παρουσία Κώων φιλάθλων στο F4

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95: Πρωταθλητής Ευρώπης και έβδομο αστέρι.

Για έβδομη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, με τους Πράσινους να διαλύουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Βερολίνου ανεβαίνοντας στην κορυφή μετά το 2011

Χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού βρέθηκαν στις εξέδρες της Uber Arena προκειμένου να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό στη προσπάθεια του να κατακτήσει το Πρωταθλήματος της Ευρώπης απέναντι στη Βασίλισσα της Ευρώπης την τεράστια Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από τη Κω για να ενώσουν την φωνή και τον αγωνιστικό παλμό τους με τους υπόλοιπους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Μετά την λήξη του Μεγάλου Τελικού και την απονομή του Τροπαίου στο Παναθηναϊκό από τον Πρόεδρο της Euroleague κύριο Ντέγιαν Μποντίρογκα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συνέχισαν να πανηγυρίζουν στους δρόμους και τις πλατείες του Βερολίνου.

Ο Θεόφιλος Χατζηστέργου μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο δημοσιογράφο κύριο Γιώργο Περπερίδη που έκανε live ρεπορτάζ εκτός του κλειστού γηπέδου Uber Arena του Βερολίνου για λογαριασμό της εκπομπής Sportal Euroleague show με κεντρικούς παρουσιαστές την κυρία Χριστίνα Βραχάλη και τον κύριο Κώστα Σωτηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ