Κάηκε και η Κως για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!

27
18459

Κάηκε και η Κως για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 



Πανηγυρισμοί και από Χίο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σοϊ ελληνικές ομάδες είναι αυτές με κάθε λογής ράτσες μέσα τους.
    Πώς σας έχουν ρημάξει το μυαλό σας οι επιτήδειοι των Α.Ε. και κάθε λογής στοιχηματικων εταιριών?.
    Δεν ντρεπόμαστε που σας βάζουν και σκοτωνοσαστε μεταξύ σας για τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων επιτηδείων?
    Σκοτώνετε παιδιά, αστυνομικούς, προχθές στην Γερμανία περιμάζεψε η αστυνομία καποιους ολυμπιακούς και παναθηναϊκους εγκεφαλικά αρρωστημένους?
    Και τώρα κάποιοι ασπρόμαυροι θα τσιμπήσουν κάποια εκατομμύρια thanks to you που τους τα ακουμπάτε με κάθε λογής τρόπο κοροϊδάρες εξυπνάκηδες.
    Πώς σας καταντησατε έτσι? ΚΡΙΜΑ…

    • Ερμεο της βλακείας που βαράει όλους σας τους ποδοσφαιρόφιλους αρρωστημένους.
      Κάνε ρε κάτι και για το νοσοκομείο της πόλης σου που αν θα πας για σκωλικοδιτη άγνωστο το πώς θα βγεις.

      • Εσύ πήγαινε πρώτα δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και μετά έλα να μου τα κ……βλάκα που ανοίγεις και στόμα! Άκου σκωλικοδιτη……..τσοπαναρε!

        • Η σκωληκοειδίτιδα?
          Ρε νουμερο τα περί νοσοκομείου και τα χάλια του δεν σε πτοούν?
          Ουστ κόπρε.

        • Φαίνεται και στον τρόπο που γράφεις.
          Το έλα να μου τα ‘κ….. βλακα’ δείχνει μια άλλου είδους μόρφωση.
          Αλλά βαζελος είσαι, τι περιμένεις!!!

    • Ενώ εσείς οι σ.ατογαυροι νοιάζεστε τόσο πολύ που αύριο πρωί πρωί θα σηκώσετε μανίκια να φτιάξετε νοσοκομείο! Ρε πανιβλακα τι σχέση έχει τώρα η επιτυχία του Παναθηναϊκού με το νοσοκομείο και τις ανάγκες του κάθε νησιού μου λες?Και βουλωσε το και πήγαινε και κάνε τίποτα αλλο να στανιαρεις βλήμα Ε βλήμα!

      • Αν είχες το ίδιο πάθος και για τον τόπο σου, η Κως θα ήταν πολύ ανθρώπινη πόλη.
        Αλλά σε έχουν ποτίσει οι επιτήδειοι με την μακακία που βαράει όλους τους ΠΑΕτζηδες, με δολοφονίες και εμπρησμούς για να σε αποπροσανατολίσουν από τα σοβαρά προβλήματα και να σας κάνουν ΒΛΗΜΑΤΑ.
        Αυτά ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως ομάδος. Όλοι τα ίδια κόπρανα έχετε γίνει.
        Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο το έχουν καταντήσει το ‘όπιο’ του φτωχού στα μυαλά λαού. Και το ποιος είναι το ΒΛΗΜΑ, ρίξε μια ματιά στον καθρέπτη σου.

  2. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Παναθηναϊκό για την μεγάλη νίκη του,ωραίοι και καλοί οι πανηγυρισμοί μας αλλά θα ξεσηκωθεί κάνεις έτσι δυναμικά να αποκτήσουμε ένα νοσοκομείο;;;;;

  3. Κατάντια λαού να ξεσηκώνεται για ομάδες και να αδιαφορεί για την ποιότητα της καθημερινότητάς του. Να μου πεις, μεγάλο ψυχοφάρμακο η ψευδαίσθηση του να νιώθεις καλά με τις επιτυχίες άλλων, γνωρίζοντας ότι στην ουσία είσαι περίγελως του δυτικού κόσμου.

  4. Προφανώς και είναι τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!!
    Τα δεδομένα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και κατ’ επέκταση της Κωακής κοινωνίας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αθλητικές επιτυχίες. Αντιθέτως δείχνουν το δρόμο πως πρέπει να εφαρμοστούν οι τακτικές και τα συστήματα που φέρνουν συνεχώς μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα μάς.
    Στο δια ταύτα, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.
    Είναι δεδομένο ότι όσοι γράφετε για ψυχοθεραπεία και ψυχοφάρμακα…Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυτό αφορά εσάς..τους κριτές των πάντων..πουθενάδες!!

    • Η Ελλάδα σου είναι μια τριτοκοσμική χώρα με φαντασμένους και ψυχιατρικά διαταραγμένους κατοίκους και δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί τίποτα αξιόλογο από όσα γίνονται στα προοδευτικά κράτη.

  5. Πάντως έχει διαφορά να φτιάξεις μια ομάδα,βλέπε Ολυμπιακό που ήρθε τρίτος και άλλο να αγοράσεις μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ.Ετσι δεν είναι;

  6. Tι φάση τα αρνητικά σχόλια; Όλη η Ελλάδα και σε όλες τις πόλεις της Χώρας πανηγύρισαν την Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού, και εσάς σας πείραξε που έγινε το ίδιο και στην Κω; Σαφώς και το νησί έχει πολλά προβλήματα, όμως και στα άλλα μέρη της Ελλάδος έχουν προβλήματα, δεν νομίζω να υπήρχαν τα ίδια αρνητικά σχόλια στα δικά τους αντίστοιχα site ! Μιλάμε για πολύ κόμπλεξ, να το κοιτάξετε μερικοί!!

    • Δεν υπάρχουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας καφροι να έχουν κωλυσει το σήμα της ομάδας τους στα σήματα της τροχαίας.Κανει πιο σπουδαία την ομάδα σας αυτό;

      • Όχι, δεν κάνει πιο σπουδαία την ομάδα μας! Είμαι από αυτούς που είναι εναντίον τέτοιων πράξεων, όμως αυτό γίνεται δυστυχώς από όλους τους οπαδούς σε όλα τα μέρη σχεδόν της Ελλάδας.

  7. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει η επιτυχία του Παναθηναϊκού και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ξανά στην ομαδάρα μας με τα προβλήματα του κάθε νησιού που γράφουν μερικοί άσχετοι εδώ πέρα! Για τα προβλήματα του κάθε νησιού είναι υπεύθυνοι οι Δήμαρχοι και τα συναφή τους γι’αυτό τους εκλέγουμε και γι’αυτό γίνονται εκλογές! Άμα δεν είναι ικανοί να προσφέρουν στο νησί να κάθονται στα αυγά τους και να μην ανακατεύονται!!!

    • όσο εσύ αδιαφορείς για τα τοπικά σου προβλήματα, χ€στηκ€ ο κάθε δήμαρχος και ροχαλιζει ανενόχλητος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ