Συγχαρητήρια επιστολή Εντεταλμένης Συμβούλου Δ. Γιαννούλη σε ΠΑΣ Ανταγόρα για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας

0
4618

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, τις αθλήτριες, στον προπονητή και στην διοίκηση του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας στην Άρση Βαρών στην κατηγορία Παίδων U17 , για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κατηγορία Εφήβων U20 και για την κατάκτηση της 7ης και 6ης Θέσης στις κορασίδες και στις νεάνιδες αντίστοιχα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή κύριο Χρήστο Σπύρου, στην διοίκηση του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ αλλά και στους γονείς τους που στέκονται πάντα δίπλα.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος U17 για τέταρτη συνεχή χρονιά καθώς και οι συνολικές επιτυχίες όλων των τμημάτων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αποτελούν επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σήμερα αλλά και η δύναμη ψυχής και ήθους που διακρίνει κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά,

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού
και Νεολαίας Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ