«Αετός Κω»: Στην Κω ο ιδρυτής του συλλόγου Πάτροκλος Μακρής έπειτα από 11 χρόνια στην Αυστραλία για σεμινάριο το επόμενο Σαββατοκύριακο

1
11940

Στην Κω βρίσκεται αυτή την περίοδο έπειτα από 11 χρόνια παραμονής στη μακρινή Αυστραλία ο ιδρυτής του συλλόγου ΑΕΤΟΣ Κω και παλαιός δάσκαλος καράτε ζίου ζύτσου,  Πάτροκλος Μακρής για σεμινάριο το επόμενο Σαββατοκύριακο στο αθλητικό Πολύκεντρο.

Ο ίδιος και ο μαθητής του σημερινός προπονητής στον Αερό Κω Απόστολος Παπανικολάου θυμούνται τα παλιά και ατενίζουν το μέλλον.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Πάτροκλος οχι μόνο εξαιρετικός Δάσκαλος (Με «Δ» κεφαλαίο) είναι, αλλά και πάνω απ’όλα ¨ανθρωπος (με «Α» κεφαλαιο). Χάρηκα πολύ που είναι μια χαρά και γύρισε εστω και λίγο στην πατρίδα. Δυστιχός εγώ λόγο οτι λείπω στην ξενιτιά, δεν θα μπορέσω να τον δω και να του σφύξω το χέρι, όπως θα το ήθελα πάρα πολύ. Πάντος μέσω της εφαμογής αυτής και της ιστισελίδας, θα ήθελα την αγάπη μου και τα χαιρετίσματά μου να του στείλω. Γίγαντα Δάσκαλε, τα φιλιά μου και εύχομε κάποια στιγμή να ειδοθούμε στο μέλλον.
    All the best Tasos.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ