Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα με τα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρδο!

0
4081

Νέες διαστάσεις στο θέμα με τη συμπλοκή ποδοσφαιριστών το περασμένο Σάββατο το βράδυ στη Λάρδο, όταν και διεξήχθη η αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ μεταξύ του Ηρακλή και του Ποσειδώνα Καρπάθου. Όπως είναι γνωστό και μέσα από βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, όταν ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά, κινήθηκε και με απίστευτη κλωτσιά έπειτα από άλμα, χτύπησε παίκτη της αντιπάλου.

Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός με αποτέλεσμα να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο και να συνταχθεί και ιατροδικαστική έκθεση, παραμένοντας έως και σήμερα στη Ρόδο. Από κει και πέρα, ο δράστης συνελήφθη και θα περάσει αυτόφωρο, αφού τόσο ο παίκτης από την Κάρπαθο όσο και η ομάδα του υπέβαλαν μηνύσεις. Εκτός αυτού, ο παίκτης του Ηρακλή θ’ απολογηθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΔ την Πέμπτη, ενώ μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, μπορεί να επέμβει και ο αθλητικός εισαγγελέας. Επομένως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει νέα εξοντωτική ποινή από την πλευρά αυτήν για τον δράστη ή και την ομάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγραφεί τα πάντα στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή και στην έκθεση του παρατηρητή, ενώ κάτι άξιο αναφοράς είναι ότι μετά το χτύπημα, δεν φάνηκε να γίνεται αντιληπτό το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Όπως και να ‘χει, οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης… Επίσης, να σημειώσουμε πως ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, αφού οι ομάδες έπαιξαν άλλα δυο λεπτά, με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με 2-1. Τόσο η γηπεδούχος ομάδα όσο και ο παίκτης πάντως, ζήτησαν εγγράφως συγγνώμη, αλλά στον Ποσειδώνα φαίνονται αποφασισμένοι να πάνε το θέμα μέχρι τέλους…

Η σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου: 

«Μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Ηρακλή Λάρδου – Ποσειδώνα Καρπάθου θα θέλαμε ως Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας στους αθλητικούς χώρους. Η βία στους αθλητικούς χώρους δεν είναι αποδεκτή και πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα από τις αρμόδιες αρχές. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές, εμάς τους προπονητές και τους θεατές. Ευχόμαστε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ