ΠΑΣ Ασκληπιός: Ζητάνε για αγώνα στην Κω από Σωματείο του νησιού 390ευρώ

13
4584

ZHTANE ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗN ΚΩ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ 390 €

Λυπηρό συμβάν η πρόσφατη ανακοίνωση και ουσιαστικά καθιέρωση εξόδων στους αγώνες των παιδιών,.Πως να ξεχάσουμε ότι η ίδια ομάδα πέρυσι δε συμμετείχε σε αγώνα επειδή είχαν βάλει κόστος σε αγώνα
Και τώρα εκείνοι πρωτοπορούν και βάζουν 20€ στους master και 10 στα μικρά παιδιά και 20 στα μεγάλα 12 ετών.
Στους master που επανεκκίνησαν τη αγωνιστική ποδηλασία των master στο νησί και σε  όλα τα Δωδεκάνησα.
Λίγος σεβασμός δε βλάπτει
Όλα αυτά τα 8 χρόνια της ανάπτυξης της ποδηλασίας στην Κω μονο σε ελάχιστους αγώνες υπήρξε κόστος.Κατά κανόνα τα παιδιά δε πλήρωναν
Ξέρουμε ότι πρέπει να καλυφτούν έξοδα.
Αλλά ποια έξοδα?Τα έπαθλα που βάζει ο δήμος η η περιφέρεια?Που για κάθε κατηγορία μιλάμε για ένα κύπελλο και 3 μετάλλια που το κόστος δε ξεπερνά τα 20€ ανά κατηγορία?Και μάλιστα με χειροποίητα έπαθλα από κατασκευαστή στην Κω. Που θα μπορούσατε να παρετε και απλά   με 5€ το κύπελλο από την αγορά της Κω.
Η μήπως τα έξοδα επειδή καλείται συνεχεια (εγγράφως) αλυτάρχες από την Αθήνα με όλα τα κόστη να πρέπει να τα πληρώσουν οι αθλητές.?
Πλήρη απαξίωση στους αλυτάρχες των Δωδεκανήσων.Και που ακούστηκε οι ομάδες να διαλέγουν τους διαιτητές-αλυτάρχες των αγώνων τους?
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί πλέον οι αλυτάρχες των Δωδεκανήσων δε θέλουν ν ασχολούνται με το άθλημα
Αρχικά δηλώσαμε  21 αθλητές όταν κάποιοι απο τους ενήλικες είπαν ότι θεωρούν απαράδεκτο να πληρώσουν 20€ για ένα απλό αγώνα χρονομέτρου
Για τους 21 αθλητές μας ζητήθηκαν 290€.Και 100 που θα πλήρωναν οι master οι οποίοι αποφάσισαν να μη τρέξουν λόγω κόστους σύνολο 390€.Οι γονείς αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν τα παιδιά τους και να πιέσουν έτσι να μειωθούν τα κόστη των αγώνων στα επίπεδα του 2023 και πριν.Δεν είναι αυτοσκοπός μας οι βαθμοί αλλά η καθιέρωση της ΚΩ ως νησί του ποδηλάτου με φιλικές ή ανύπαρκτες τιμές για τα παιδιά και τους master (τιμής ένεκεν λόγω της προσφοράς τους στη ποδηλασία του νησιού).Καλούμε όλους τους οργανωτές στα Δωδεκάνησα να βοηθήσουν να μειωθούν τα κόστη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτιέμαι, τόσοι προηγούμενοι αγώνες, με πληρωμή, (φυσικά κατανοητό λόγο των εξόδων αυτών, και φυσικά να στηρίξουμε αυτές τις δράσεις) για ποιον λόγο δεν υπήρχε διαμαρτυρία, μόνο τώρα σε αυτόν τον αγώνα, αυτή η ανάρτηση! Μήπως υπάρχει κάποια προσωπική διάφορα του Ασκληπιού? Δεν εξηγείται αλλιώς, διότι σε όλους τους προηγούμενους αγώνες, χωρίς κανένα παράπονο, χωρίς καμία διαμαρτυρία, συμμετεχε ο Ασκληπιός και μάλιστα με ζέστη καρδιά και υποστήριξη. Έτσι απλά, αναρωτιέμαι!

  2. πώς γίνεται σε όλους τους προηγούμενους αγώνες να μην διαμαρτυρήθηκε ο Ασκληπιός, μόνο συμμετείχε εν θερμώ και ήταν συμβατικός στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις των άλλων συλλόγων? ειδού το ερώτημα!

  3. Αυτός που το γράφει είναι κριτής ποδηλασίας. Όσο ξέρει τους κανονισμούς της ποδηλασίας ένα βρέφος, άλλο τόσο τους ξέρεις αυτός. Ένας αγώνας στο πανελλήνιο πέρυσι δεν μέτρησε και ήταν αυτός κριτής και μάλιστα σε αγώνα δικών του ομάδων στην Ψέριμο, που δεν κάλεσε κανένα άλλο σωματείο για να μην γελάνε και οι πέτρες μαζί του. Είναι η αιτία που όλες οι ομάδες τρέμουν μην τους τον ορίσει η ομοσπονδία ως κριτή και τους κάψει τον αγώνα και παρακαλάνε να έρθουν από Αθήνα και ας χάσουν πολλά χρήματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Να μάθει ο κόσμος τι είναι.

  4. ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ, ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ, ΑΤΑΣΘΑΛΟΣ, ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ, ΥΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ

  5. Στην Αθηνα δε πας σε αγώνα αν δε πληρώσεις το λιγότερο από 30€ στη καλύτερη περίπτωση ! Όποτε καταλαβαίνω σαν αθλητής ότι για να στηθεί μια τέτοια διοργάνωση έχει κάποιο κόστος ανθρώπους εξοδα κλπ ! Δε βρίσκω κάποιο λόγο σε αυτή την ανακοίνωση αυτού του σωματίου που διαμαρτύρεται έτσι και έβγαλε και ποσό ! Δηλαδή όλοι αυτοί οι ανθρώποι που το οργανώνουν αυτό και χάνουν το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια και από το σπίτι τους δε πρέπει τουλάχιστον να βγάλουν τα εξοδα του αγώνα και στο κάτω κάτω και αν μείνει κάτι στα ταμεία του συλλόγου κακό είναι ; Αν δε θες να κατεβάσεις την ομάδα σου δικαίωμα σου αλλά δικαίωμα του κάθε παιδιού που του στερείς εσυ τη χαρά να αγωνιστεί και να μη του επιτρέπεις να πάει σε μια γιορτή του αθλητισμού ούτε καν σαν θεατής ! Ντροπή για προσωπικά προβλήματα σωματείων να στερήσει στα παιδιά τη χαρά του αγώνα ! Λυπάμαι πραγματικά ! Μετά θελουμε ανάπτυξη

    • Για πια γιορτή του αθλητισμού μιλάς;Μπισνες είναι.Σε λίγο θα χρεώνετε και τις αναπνοές εκμεταλευόμενοι τα παιδιά και την αγάπη των γονιών σε αυτά.Αν δεν θέλετε να στερήθηκε τις οικογένειες σας και τον χρόνο σας μην ασχοληστε.Δουλειά κάνετε όποτε δέχτηκε το έτσι καθαρά όχι ότι κάνετε και χάρη.

      • Μπαγλαμαδάκι!! Η μπίζνα που λες μπορεί να κόστισε στην ομάδα πάνω από 2000€. Αυτά που πλήρωσαν οι ομάδες για να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή μπορεί να έφτασαν τα 1000€. Αν θεωρείς μπίζνα το να χάνει ένα σωματείο 1000€, τότε οκ. Αλλιώς, συνέχισε να παίζεις το μπαγλαμαδάκι σου.

  6. ΚρΙμα στα παιδια που εχασαν την ευκαιρια να αγωνιστουν σε αλλη μια φανταστικη διοργανωση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ σε ολα τα επιπεδα,για να ικανοποιηθει η κακια,η ζηλοφθονια,το κομπλεξ καποιων.Η ικανοτητα αυτης της ομαδας να διοργανωνει αγωνες με ποιοτητα,ασφαλεια και φιλοξενια στο μεγιστο,ειναι παντοτε χαραχτηριστικη και αξια σχολιασμου.Μπραβο ΑΚΑΔΗΜΙΑ.Ευχομαι να καταφερετε και οι υπολοιπες ομαδες αναλογα στανταρ και χαλαλι τα 5 η τα 10 Ευρω συμμετοχης ανα ηλικια,αγωνα,και παιδι.Ναι,τοσα ηταν.Τα 390 ηταν το ποσο για την συμμετοχη 21 αθλητων σε 2 αγωνιστικες ημερες της συγκεκριμενης ομαδος.390δια21.

  7. Η διεξαγωγή ενός αγώνα έχει ένα οικονομικό κόστος πού μέρος αυτού καλούνται να πληρώσουν οι αθλητές ή τα σωματεία τούς, βέβαια σαφώς και δεν το γνωρίζετε γιατί δεν έχετε διοργανώσει αγώνα αναγνωρισμένο από την ομοσπονδία. Επί Φιλίνου ένας και μοναδικός επίσημος αγώνας διεξήχθη και αυτός γιατί τον ανέλαβαν τα νυν στελέχη άλλου σωματείου. Τώρα για τους κριτές όντως υπήρχε περιφερειακός κριτής στην Κω (δεν γνωρίζω εάν έχει ανανεώσει) ο οποίος πολύ απλά κρίθηκε αναξιόπιστος μετά τον ίδιο αγώνα του Φιλίνου που δημιούργησε αρκετά θέματα με νυν συνεργάτη του και με τριήμερο αγώνα άλλου σωματείου τον οποίο «έχασε» φύλο αγώνα. Εν αναμονή λοιπόν του αγώνα που ετοιμάζετε με εταιρία που δεν θα ζητηθεί συμμετοχή.

    • Η συμμετοχή έχει ήδη καθοριστή και είναι 25 ευρό.///////// Σε λίγο καιρο ……………. δεν θα τους χωρά ο τοπος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ