ΑΟ Ακαδημία: Με απόλυτη επιτυχία η δράση οδικής ασφάλειας στο Ζηπάρι

0
2408


ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη 21 Μαρτίου, η σπουδαία δράση για την οδική ασφάλεια στο Ζηπάρι, καθώς περισσότεροι από 400 μαθητές του γυμνασίου, του δημοτικού και των νηπιαγωγείων του Ζηπαρίου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους αλλά και αρκετούς γονείς, ενημερώθηκαν για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου στο οδικό δίκτυο.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν από τη διπλωματούχο προπονήτρια ποδηλασίας της Ακαδημία Κω, κα Τουμπαζή Ταμάρα Μαρία, τον Αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Κω, Υπαστυνόμο Β΄ κο Σπόντη Νικόλαο και το εμπειρότατο στέλεχος στην οδική ασφάλεια της My Grand Road, κο Γιαννόπουλο Σωτήριο.

Μέσα από επιμελημένες παρουσιάσεις, θεματικά πάρκα και με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού για την εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια, όπως τα γυαλιά αιθυλικής αλκοόλης, μικροί και μεγάλοι απέκτησαν σημαντικές γνώσεις για την οδική ασφάλεια και τη μετακίνησή τους με τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς.

Η Ακαδημία Κω τίμησε για την προσφορά τους στην οδική ασφάλεια τον Διευθυντή της Β’ Δνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο κο Εμμανουήλ Καζαμία και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κω Αστυνόμο Β΄ κο Πλατώνη Βασίλειο καθώς και τον Αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Κω, Υπαστυνόμο Β΄ κο Σπόντη Νικόλαο, για την προσφορά του στην υλοποίηση των δράσεων «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια».

Παράλληλα, για αποτυπωθούν στη μνήμη των μικρών μαθητών τα μηνύματα που μεταδόθηκαν αυτό το πολύ εποικοδομητικό διήμερο, προσφέρθηκε ένα μικρό αλλά με ουσιαστική αξία δώρο, όπως είναι τα φωτάκια σήμανσης για τα ποδήλατα. Για την ανταπόκριση των δύο διευθύνσεων των νηπιαγωγείων, προσφέρθηκαν παιδικές κούκλες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της ελεύθερης δραστηριότητας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω ευχαριστεί τις Διευθύνσεις του γυμνασίου, του δημοτικού σχολείου και των δύο νηπιαγωγείων του Ζηπαρίου, τη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κω και τον Υπαστυνόμο Β’ κο Σπόντη Νικόλαο, καθώς και τη My Grand Road για αυτό το πανέμορφο εκπαιδευτικό διήμερο.

Ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., για τη στήριξη της παραπάνω δράσης.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο MARITINA για τη διαμονή του εκπροσώπου της My Grand Road και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη δράση οδικής ασφάλειας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ