Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ στην Κω | Έφυγε για Τουρκία

5
16951

Έφυγε για Τουρκία ο Τερίμ – Αναχώρησε με πλοίο από την Κω, δείτε φωτογραφία

Στην Τουρκία ταξίδεψε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετέβη το πρωί της Δευτέρας (04/03) αεροπορικώς στο νησί της Κω κι από εκεί στο λιμάνι προκειμένου, να επιβιβαστεί σε σκάφος για να ταξιδέψει με προορισμό το Μπόντρουμ.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα «realvoice995.gr», η οποία μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία του Τούρκου προπονητή με τον οδηγό ταξί ο οποίος και τον μετέφερε στο λιμάνι του νησιού απ’ όπου και αναχώρησε για τη χώρα του. Η επιστροφή του αναμένεται την Τετάρτη, όταν και θα επιστρέψει και ο Παναθηναϊκός στις προπονήσεις.

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ο Φατίχ Τερίμ, εξέφρασε παράπονα τόσο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 96’ στη φάση του Ιωαννίδη, όσο και για τις καθυστερήσεις που κρατήθηκαν.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Στο πρώτο μισάωρο δεν παίξαμε πολύ καλά. Μετά δείξαμε τον χαρακτήρα μας και παίξαμε καλύτερα. Βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου χάσαμε ευκαιρίες με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Παλάσιος. Χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε. Από τη μέρα που έχω έρθει δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Αυτό που θέλω να πω ότι μόνο στο πέναλτι το ματς καθυστέρησε 5 λεπτά.

Πέντε αλλαγές έκανε ο ΟΦΗ, τρεις εμείς, υπήρχαν τραυματίες και είχαμε μόνο 7 λεπτά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Άσχετα αν παίζουμε καλά ή όχι. Αν δεν είμαστε καλοί θα το κοιτάξουμε εμείς. Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ και αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα στη φάση με τον Ιωαννίδη, το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR, που είναι ο διαιτητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Εν τω μεταξύ Τούρκο προπονητή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν έχει ούτε η Φενερμπαχτσέ.”

    • …και τι έγινε; Που είναι το κακό; ‘Ελεος πια να τα μπλέκεται όλα με την πολιτική!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ