Έπεσε η αυλαία των Πανελλήνιων Αγώνων Τοξοβολίας. Εξαιρετική διοργάνωση από Ιππικό Όμιλο Κω

2
12964

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 
Έπεσε η αυλαία των Πανελλήνιων Αγώνων Τοξοβολίας. Εξαιρετική διοργάνωση από τον Ιππικό Όμιλο Κω.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν στη Κω στο Κλειστό Γυμναστήριο » ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΠΑΠΟΎΛΗΣ» οι πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας που διοργανώθηκαν από τον Ιππικό Όμιλο Κω και τελούνταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και είχαν την στήριξη του Δήμου της Κω.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιππικού Ομίλου Κω εργάστηκαν για πολλούς μήνες προκειμένου να πετύχουν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην οργανωτική επιτυχία των αγώνων. Στον κύριο Νίκο Φιοράκη καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή του συλλόγου, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα στο τέλειο σημείο οργανωτικά. Με Άξιους συνεργάτες την κυρία Μαρίνα Πίκου Εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, την κυρία Μαρία Ρόκου μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, την κυρία Ματίνα Τουμπανιάρη Εθνικό Κριτή και Πρόεδρο των κριτών που έστησε τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον κύριο Βλαδίμηρο Γαβάκη εκπρόσωπο του συλλόγου Avaris Archery club, την κυρία Ναταλία Καλίτση Εθνικό Κριτή ,την κυρία Τσαμπίκα Κηπουρού και τον κύριο Ιάσωνα Γαβάκη Δόκιμους κριτές Τοξοβολίας. Συγχαρητήρια και στην ψυχή των αγώνων την κυρία Εύη Τσιγαρά.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στο άθλημα της τοξοβολίας, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών από την Αθήνα, την Σαλαμίνα, την Ρόδο και την Κω που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας και τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες.

Η Κως, η πατρίδα του Ιπποκράτη του πατέρα της ιατρικής, μπορεί να φιλοξενήσει και μεγαλύτερες διοργανώσεις τοξοβολίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Έχει δώσει εξετάσεις και πέτυχε σε όσους αγώνες τοξοβολίας έχουν διεξαχθεί σε ανοικτό και κλειστό αγωνιστικό χώρο.
Ο Δήμος της Κω, η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην συνεχή προσπάθεια των συλλόγων της Κω που καλλιεργούν και αναπτύσσουν το άθλημα της τοξοβολίας.

Η υποψηφιότητα της Κω είναι δυνατή και πρέπει να στηριχθεί από όλους εμάς, η προοπτική τέλεσης ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι σχόλιο έγραψες;;; Ασυναρτησίες γράφεις …σε συμβουλεύω να το διερευνήσεις διεξοδικά και άμεσα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ