Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται το κλειστό γυμναστήριο » Δημήτρης Παπούλης «για τους Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας

1
10252


Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται το κλειστό γυμναστήριο » Δημήτρης Παπούλης «ενόψει των πανελληνίων αγώνων τοξοβολίας.
Οι Κώοι και οι Κώες τοξοβόλοι θα συναγωνιστούν με τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στο κλειστό Γυμναστήριο της Κω » Δημήτρης Παπούλης » της Γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ, οι παράγοντες και οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κω ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου ενόψει της αυριανής έναρξης των πανελληνίων αγώνων τοξοβολίας κλειστού χώρου.
Αρχικά θα γίνει η χωροθέτηση των αγωνιστικών γραμμών και αποστάσεων και κατόπιν θά γίνει η τοποθέτηση της ειδικής μοκέτας για την προστασία του αγωνιστικού παρκέ και τέλος θά τοποθετηθούν οι στόχοι και το ειδικό προστατευτικό δίχτυ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της τοξοβολίας, που παρευρέθηκαν απόψε στο κλειστό Γυμναστήριο της Κω, εξέφρασαν τη χαρά τους, που ένας τόσο σημαντικός αγώνας θα διεξήχθη στο νησί μας μπροστά στους οικείους και τους φίλους τους και για αυτούς, το γεγονός αυτό , αποτελεί σημαντικό κίνητρο προκειμένου να πετύχουν μία διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας κλειστού χώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. με ενα γυρασμενο εριπειο κλειστο και κανουν αυτα….. σκευτειτε να υπηρχαν 2 η και 3 κλειστα με συγχρονα μεσα και ΝΕΟΥΣ γυμναστες με ορεξη! τι θα καναμε!!!! μεχρι τοτε ας τρωμε στην μαπα καθε λογης κοριτσοπουλα με φαμφαρεσ για κολυβυτηρια και μπαλονια !!!
    η ξεφτιλα και η κατρακυλα στον αθλητισμο ΤΗΣ ΚΩ ειναι οπως οι ΚΩΟΙ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ