Συγκίνηση, βραβεύσεις και όμορφες στιγμές στην εκδήλωση του Ιπποκράτη με την παρουσία του σπουδαίου Μπάνε Πρέλεβιτς (Pics & Video)

4
10698

Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση στο Kosta Palace πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ιπποκράτη ενώ παράλληλα έγιναν και κάποιες τιμητικές βραβεύσεις. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του σπουδαίου Μπάνε Πρέλεβιτς που μίλησε για το βιβλίο του «Η δύναμη της ήττας».
Η Πόπη Δανελλάκη παρουσίασε την όμορφη αυτή βραδιά, με το Μπάνε Πρέλεβιτς μετά και την προβολή του βίντεο που έδειχνε στιγμές απ’ την καριέρα του να μιλά για το βιβλίο του και να απαντά στις ερωτήσεις του κόσμου που δήλωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση.
Ξεχωριστές ήταν οι τιμητικές βραβεύσεις με αυτήν ιδιαίτερα της κυρίας Μαίρης Βαμβακίδου να συγκινεί τον κόσμο αφού οι περισσότεροι υπήρξαν και μαθητές της με τον αντιπρόεδρο, Λάκη Γερογιάννη να αναφέρεται σε εκείνη ενώ ο παλιός παίκτης του συλλόγου, αλλά και πρώην πρόεδρος, Τάκης Μαντούκος ήταν αυτός που προλόγισε τους παλιούς του συμπαίκτες και φίλους, Λάκη Μαούνη και Aλκιβιάδη Χατζηνικολάου οι οποίοι επίσης βραβεύτηκαν απ’ τον σύλλογο για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωακείμ Οικονομίκος ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης, οι αντιδήμαρχο, Κατερίνα Χατζηθωμά, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο δημοτικός σύμβουλος, Σταμάτης Πης, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Ηλίας Σιφάκης, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη και πλήθος ακόμα κόσμου, παλιοί αθλητές και φίλοι του συλλόγου όπως και οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του Ιπποκράτη σε όλα τα τμήματα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Δ.Σ του Ιπποκράτη τίμησε και τους Πέτρο Αργυρίου, Παναγιώτη Χατζημάρκου και Χρήστο Μπακόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως γιατί τα τελευταία χρόνια έκαναν τα πάντα για να μείνει ο σύλλογος «ζωντανός» όπως φυσικά και τον εκλεκτό καλεσμένο Μπάνε Πρέλεβιτς για την μεγάλη του πορεία στον αθλητισμό και στα όσα έχει προσφέρει.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Μπάνε Πρέλεβιτς με χαρά φωτογραφήθηκε με τον κόσμο ενώ έβαλε και την υπογραφή στα βιβλία που προμηθεύτηκε ο κόσμος αφού υπήρξε και συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Έκφραση».

Πηγή: https://www.giafkasports.gr/sygkinisi-vraveyseis-kai-omorfes-stigmes-stin-ekdilosi-toy-ippokrati-me-tin-paroysia-toy-spoydaioy-mpane-prelevits-pics-amp-video/

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ. ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΣΙΓΚΙΝΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!!

    • ή συγκεκριμένη παραμένει αγαπητή μέχρι σήμερα . θυμάμαι μέ σεβασμό καί τήν κα Μακρή, φιλόλογο. αυτά… (αυτές….)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ