Με αρκετό κόσμο, βραβεύσεις και συγκίνηση η κοπή της πίτας των «Μαχητών της Κω» στο ‘Ονειρο

4
20021

Mε την παρουσία των αθλητών, των αθλητριών, των γονέων αλλά και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή της πίτας των Μαχητών της Κω στο περιθώριο της χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο σύλλογος στο εστιατόριο “Όνειρο” στο Τιγκάκι.
Τον λόγο πήρε αρχικά η πρόεδρος των Μαχητών, Μαρία Χαλκιδιού η οποία παρουσίασε το Δ.Σ του συλλόγου ενώ στην συνέχεια προβλήθηκε ένα όμορφο βίντεο, με στιγμές απ’ τους αγώνες και ταξίδια των αθλητών που επιμελήθηκε με μεράκι ο Αντώνης Σαλτζής.
Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς συνεχάρη τον σύλλογο και για τις επιτυχίες αλλά και γιατί δίνει τις σωστές βάσεις σε αυτά τα παιδιά και για την καθημερινή τους ζωή και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βραβεύσεις αρχικά στους αθλητές που έδειξαν την μεγαλύτερη συνέπεια στις προπονήσεις και στην συνέχεια στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.
Με την σειρά του ο προπονητής του συλλόγου, Χρήστος Νεοχωρίτης αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς θέλησε να χαρίσει σε ανθρώπους που στήριξαν τους Μαχητές της Κω τις ζώνες του δασκάλου του, Αντώνη Λαμπρόγλου με τους κυρίους Σαλτζή και Μαραγκάκη εμφανώς συγκινημένους να παραλαμβανουν αυτό το όμορφο και συμβολικό δώρο ενώ το ίδιο συγκινημένος ήταν και ο Αλκιβιάδης Χατζαντώνης με τον Χρήστο Νεοχωρίτη να του χαρίζει ένα ζευγάρι σπάνια γάντια πολεμικών τεχνών.
Η βραδιά έκλεισε με κάποια δώρα απ’ το Δ.Σ προς τον προπονητή, Χρήστο Νεοχωρίτη και συνεχίστηκε με τραγούδι γλέντι και χορό ενώ την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωακείμ Οικονομίκος που μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ.
Παρόντες ήταν πέρα απ’ τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης, ο αντιδήμαρχος, Σταμάτης Καμπουράκης, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη και ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας, Γιώργος Ψύρης.

πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπω τους πολιτικους και τους λυπαμαι. Τοσες πιτες που να προλαβουν να κανουν και κατι για το ερημο νησι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ