ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω: 3×3 Schools και Fun Βasket

0
2795
Αγαπητοί φίλοι
Με πρωτοβουλία του συλλόγου μας και μετά από συντονισμένες ενέργειες, το 3×3 Schools για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου και το  Fun Βasket για παιδιά προσχολικής ηλικίας, θα ταξιδέψει στην Κω το διάστημα 14 – 19 Μαρτίου 2024. Οι παραπάνω δραστηριότητες τρέχουν με επιτυχία από την ΕΟΚ σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τους Δήμους.
Συγχαρητήρια στον Δήμο και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Νικηταρά και την εντεταλμένη αθλητισμού κα Διονύσια Γιαννούλη, που με γρήγορα αντανακλαστικά, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προοπτική αυτών των εκδηλώσεων, που αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος παιδιών.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου
ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Η Διοίκηση του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, συγχαίρει την ομάδα ανδρών

για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ιπποκράτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου.

Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και με σημαντικές απουσίες παιχτών, η ομάδα μας κατάφερε παίζοντας όμορφο μπάσκετ, με πάθος και δύναμη, να επιβάλει τον ρυθμό της και να προηγηθεί από την αρχή του αγώνα, κρατώντας ένα μεγάλο προβάδισμα που έφτασε και στους 20 πόντους για να κλείσει με το τελικό 53-66.
Συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητές και στους φίλους της ομάδας που στάθηκαν στο ύψος τους και βοήθησαν στον παρακολουθήσουμε ένα όμορφο αγώνα χωρίς προβλήματα.
Για την ιστορία

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 18-25(ημ.), 31-47, 53-66
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Αργυρίου): Δρόσος Ζ. 4(1), Σορώτος 3(1), Βάση 8(1), Δάμτσιας 2, Μεταξωτός 3(1) Χατζημάρκου 2, Γερογιάννης 2, Κιοσέογλου, Δρόσος Π. 14, Χρήστου 15
ΦΟΙΒΟ ΚΩ (Παπούλης): Κεφάλας 16(2), Σκούφης 18(6), Σουλιώτης 3, Γκοράτσας 4(1), Παρβαντώνης 12, Κατσούβας 7, Δημητρίεβιτς, Χαρίσης, Λάμπρου 6, Εμμανουήλ, Φώτης, Σιούλας.

ΠΗΓΗ: GIAFKASPORTS.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ