Ήττα στην Ραφήνα για τον Α.Ο Πυλίου, για τη 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του 3ου Ομίλου

0
4695
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου στην Ραφήνα απ’ την τοπική Θύελλα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) βρέθηκε στην 15η θέση της βαθμολογίας.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης το πρώτο ματς δεν είχε φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες με την Θύελλα να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Καζέλη. Ότι δεν έκανε στο πρώτο μέρος έκανε στο δεύτερο η Θύελλα που κατάφερε στο 51ο λεπτό να πάρει προβάδισμα με τον Γούλα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.
Λίγα λεπτά μετά το γκολ ο Κότζα απείλησε για του Α.Ο Πυλίου σημαδεύοντας το δοκάρι με την Θύελλα να κερδίσει στην συνέχεια πέναλτι σε χέρι του Συντιχάκη με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ . Ο Xίσο έκανε το 2-0 με τον Συντιχάκη μάλιστα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Α.Ο Πυλίου είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον φάουλ του Χατζηβασίλη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια υπήρχαν διαμαρτυρίες για πέναλτι πάνω στον Κότζα στην επαναφορά αλλά το 2-0 έμεινε μέχρι την λήξη με τους φορμαρισμένους γηπεδούχους να φτάνουν έτσι τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Σερεβέτα και Παπαηλία.
Οι συνθέσεις
Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Τσούκας, Ντάφλας, Γούλας (75′ Αγγελής), Μαρτίνος (90′ Ντολλάνι), Κωτσάκης (84′ Κοντόγιαννος), Χίσο (90′ Σαμάρκος), Γκούμας (75΄Σουλτανίδης)
A.O Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος (68’ Χατζηνικολάου), Μπριλάκης (85’ Λάντζιος), Πολύζος, Βουκομάνοβιτς (85’ Αλεξούδης), Κότζα, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σχουλλής (85’ Τσατσακλάς), Αλομπισάτ (46’ Δρόσος)

πηγή: giafkasports.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ