Με 6 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα επιστρέφει η ομάδα του Ανταγόρα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στο Λιτόχωρο

0
4622
Mε 6 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα επιστρέφει η ομάδα του Ανταγόρα από το πανελληνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών Ανδρών- γυναικών που διεξήχθη στο Λιτόχωρο από 15 έως 17 Δεκεμβρίου. Οι αθλητές της αποστολής που αποτελείτο κυρίως από παίδες και κορασίδες έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση με αρκετά ατομικά ρεκορ , στον τελευταίο αγώνα για το 2023,  Σε  ομαδικό επίπεδο η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στην βαθμολογία στους Νέους άνδρες.
Αναλυτικά οι επιδόσεις και οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές μας
Παναγιώτης Σπύρου  61kg 1ος σε Άνδρες και Νέους Ανδρες
Ζουμπουλικος Νικόλαος 81kg 7ος Νέους άνδρες
Μπροκος Άγγελος 96kg  3ος Νέους άνδρες
Παπαδοπουλος Ανδρέας 102kg 4ος Νέους άνδρες
Πλατής Αναστάσιος 109kg 7ος άνδρες
Αλεξανδροπούλου Κωνσταντίνα  64kg γυναικών
Αδαμαντίδη Σταματία 71kg 6η νέες γυναίκες
Σπύρου Ελευθερία 76kg 6η νέες γυναίκες
 Για τον Π.Α.Σ ΑΝΤΑΓΟΡΑ

 

Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Π.Χατζηχριστοφή στην ομάδα της Άρσης Βαρών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ , θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρσης Βαρών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ, για τις  εξαιρετικές διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του
6 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Ανδρών – Νέων Ανδρών(U23)- Γυναικών- Νέων Γυναικών(U23) που διεξήχθησαν στο Λιτόχωρο Πιερίας από 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2023.
 Επιτυχίες που μας κάνουν όλουςχαρούμενους, μιας και αποτελούν ταυτόχρονα έμπνευση για την επίτευξη μεγαλύτερων αθλητικών στόχων των αθλητών και αθλητριών του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ.
Τέτοιες επιτυχίες τιμούν την Κω και τα Δωδεκάνησα μας!!
Θα ήθελα, να συγχαρώ και τον Αρχιτέκτονα αυτής της εκπληκτικής ομάδας, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και προπονητή του συλλόγου μας κύριο Χρήστο Σπύρου και να εκφράσω την βεβαιότητα ότι η συμβολή του, σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα την καλλιέργεια και την πρόοδο του αθλήματος της Άρσης Βαρών στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς, θα είναι πάντα καταλυτική.
Με ιδιαίτερη τιμή,
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω
Παναγιώτης Μ. Χατζηχριστοφής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ