88 θάνατοι αθλητών από τον Μάιο του 2023

0
4602

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ με ΑΘΛΗΤΕΣ και πρωην αθλητές (Ποδόσφαιρο, Ράγκμπι, Μπάσκετ, Χόκεϊ, Μπέιζμπολ, Βόλεϊ, Ολυμπιονίκες, Τριαθλητές, Ποδηλάτες, Δρομείς, Σέρφερ, γκολφ)
Οι αθλητές, ενεργοί ή συνταξιούχοι, συνεχίζουν να πεθαίνουν με αμείλικτο ρυθμό:

13 Νοεμβρίου 2023 – Ο 35χρονος σταρ του ποδοσφαίρου του NFL Devon Wylie που έπαιζε στους Kansas City Chiefs και στο Tennessee Titans πέθανε ξαφνικά στις 13 Νοεμβρίου 2023 από “άγνωστα αίτια”

12 Νοεμβρίου 2023 – Ο 52χρονος παίκτης του NHL (Philadelphia Fliers) Roman Cechmanek, Τσέχος επαγγελματίας τερματοφύλακας του χόκεϊ επί πάγου, πέθανε από άγνωστα αίτια.

11 Νοεμβρίου 2023 – Ο 33χρονος Jon Trasamar, επαγγελματίας παίκτης του γκολφ πέθανε ξαφνικά στις 11 Νοεμβρίου 2023 μετά από μάχη με το μελάνωμα σταδίου 4 που διαγνώστηκε πριν από ένα χρόνο.

11 Νοεμβρίου 2023 – Ο 42χρονος Kyle Leduc ήταν επαγγελματίας οδηγός αγώνων που πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

8 Νοεμβρίου 2023 – Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής του NFL, πρωταθλητής του Super Bowl και συνταξιούχος επιθετικός γκαρντ των Indianapolis Colts, Matt Ulrich, πέθανε στις 8 Νοεμβρίου 2023. Η αιτία θανάτου δεν αναφέρεται.

1 Νοεμβρίου 2023 – Τακόμα, Ουάσιγκτον – Ο 37χρονος πρώην αστέρας του μπάσκετ της Μοντάνα, Άντονι Τζόνσον, υπέστη ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της κόρης του στις 21 Οκτωβρίου 2023 και πέθανε ξαφνικά την 1η Νοεμβρίου 2023.

31 Οκτωβρίου 2023 – Ο Ολυμπιακός σέρφερ του Ισημερινού Ισραήλ Μπαρόνα πέθανε σε ηλικία 34 ετών μετά από επιληπτικές κρίσεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις 31 Οκτωβρίου 2023.

Έχω γράψει ένα ξεχωριστό άρθρο πρόσφατα για τους θανάτους επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (46 θάνατοι από τον Μάιο του 2023).

Όταν συγκεντρώνουμε όλους τους πρόσφατους θανάτους αθλητών από τον Μάιο του 2023, προκύπτει αυτό το άθροισμα:

46 θάνατοι ποδοσφαιριστών
20 θάνατοι ποδοσφαιριστών
14 θάνατοι στο μπάσκετ
10 θάνατοι στο χόκεϊ
9 θάνατοι στο ράγκμπι
7 θάνατοι στο μπέιζμπολ
7 θάνατοι τριαθλητών / Ironman / Στίβου
5 δρομείς (αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες)
4 Ολυμπιονίκες
4 Ποδηλάτες
3 Βόλεϊ
3 σέρφερ (συμπεριλαμβανομένου 1 kiteboarder)
1 GAA
1 παίκτης γκολφ

Ήμουν έκπληκτος πόσο ομοιόμορφα κατανέμονται οι θάνατοι στα διάφορα αθλήματα.

Πολλοί θάνατοι ράγκμπι (!)

Θάνατοι στο χόκεϊ το καλοκαίρι (!)

Οι θάνατοι στο μπάσκετ είναι ως επί το πλείστον κολέγιο, διεθνής ή γυναίκες. Το NBA έδωσε σίγουρα εγκοπές φυσιολογικού ορού και όχι mRNA.

Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από αυτό;

Τα εμβόλια mRNA του COVID-19 προκαλούν καρδιακές βλάβες και αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους, ειδικά σε αθλητές, πρώην αθλητές, προπονητές, άτομα με υψηλού επίπεδου άθληση όπως Τριάθλους, ποδηλάτες, σέρφερ κ.λπ.

Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων είναι καρδιακοί, περιστασιακές θρόμβοι αίματος, ωστόσο, οι καρκίνοι TURBO αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο

Πώς η πρωτεΐνη ακίδα βλάπτει την καρδιά

Καθώς ο κατάλογος των ανθρώπων που αναφέρουν παρενέργειες συνεχίζει να αυξάνεται, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης εργάζονται εξίσου σκληρά για να αποσιωπήσουν κάθε πληροφορία σχετικά με τον κατάλογο των παρενεργειών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι

Πρωτεΐνη ακίδα: Ένα βίντεο από το Front Line doctors White Coat Summit δημοσιεύθηκε στα μέσα Αυγούστου.

Σε αυτό, ο παθολόγος Δρ Ράιαν Κόουλ περιγράφει συνοπτικά πολλές από τις προκλήσεις για την υγεία που σχετίζονται με το πειραματικό πρόγραμμα ενέσεων γενετικής θεραπείας.

του Δρ. Joseph Mercola

Αναρωτιέται, αφού χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από την ένεση, πού είναι οι αυτοψίες για τη διερεύνηση αυτού του ερευνητικού προγράμματος;

Τον Ιούλιο του 2021, ο αμερικανικός στρατός δημοσίευσε μια μελέτη στο JAMA Cardiology(1) στην οποία έθεσε το ερώτημα εάν η μυοκαρδίτιδα ήταν μια πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια μετά από χορήγηση εμβολίου mRNA COVID-19. Εντόπισαν 23 άνδρες οι οποίοι διαγνώστηκαν με μυοκαρδίτιδα εντός 4 ημερών από τη χορήγηση του εμβολίου. Διαπίστωσαν ότι υπήρξε διάγνωση μυοκαρδίτιδας μετά από «εμβολιασμό ελλείψει άλλων αναγνωρισμένων αιτιών»(2).

Και όμως, παρά τη διαπίστωση μυοκαρδίτιδας σε προηγουμένως υγιή άτομα μετά το εμβόλιο, οι συγγραφείς συνέστησαν μόνο επαγρύπνηση. Τα καρδιακά προβλήματα σε 23 στρατιωτικούς που είχαν καταταγεί για να προστατεύσουν τους πολίτες των ΗΠΑ, «δεν θα πρέπει να μειώσουν τη συνολική εμπιστοσύνη στους εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας»(3).

Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2021, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS)(4) είχε λάβει 675.591 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων μετά από εμβολιασμό. Από αυτές, υπήρξαν 14.506 θάνατοι, 6.422 καρδιακές προσβολές και 5.371 περιπτώσεις περικαρδίτιδας ή μυοκαρδίτιδας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το VAERS παρακολουθεί τα ανεπιθύμητα συμβάντα από το 1990. Το 2019, υπήρξαν 605 αναφορές θανάτων από όλα τα εμβόλια που χορηγήθηκαν. Το 2021, αναφέρθηκαν 14.594 θάνατοι σε εννέα μήνες.

Παρόλο που οι αριθμοί αυτοί είναι σημαντικοί, μια μελέτη του Χάρβαρντ του 2010 που ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αποκάλυψε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το VAERS αντιπροσωπεύει πιθανότατα μόνο περίπου το 1% των ατόμων που έχουν υποστεί βλάβη(5).

Υπό το πρίσμα αυτών των στατιστικών στοιχείων και γνωρίζοντας ότι το νέο πρόγραμμα εμβολιασμών ήταν πειραματικό, στις 18 Δεκεμβρίου 2020, ο πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της οργάνωσης Children’s Health Defense, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ζήτησε από την κυβέρνηση Μπάιντεν να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός «ολοκληρωμένου, υψηλής ακεραιότητας συστήματος για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων μετά τον εμβολιασμό»(6).

Στις αρχές του 2020, πολλοί κλινικοί γιατροί, επιστήμονες και άλλοι ειδικοί σε θέματα υγείας προειδοποίησαν ότι εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να υποστούν δυνητικά μόνιμες ή μακροχρόνιες βλάβες ή θάνατο μετά το εμβόλιο. Είναι ενδιαφέρον ότι η έκκληση για μεγαλύτερη επιτήρηση των τραυματισμών από τα εμβόλια είναι αυτή που έχει, εν μέρει, δημιουργήσει λογοκρισία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθεί τις αναρτήσεις σας.

Η πρωτεΐνη ακίδα βλάπτει τα ενδοθηλιακά κύτταρα και την καρδιά
Ο Δρ Τζ. Πάτρικ Γουίλαν είναι παιδορευματολόγος, ο οποίος προειδοποίησε τον FDA για τις μικροαγγειακές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο στα νεφρά, τον εγκέφαλο, το ήπαρ και την καρδιά πριν κυκλοφορήσει στο κοινό. Ο Γουίλαν ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών με πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C), το οποίο σχετίζεται με λοιμώξεις από κορονοϊούς(7).

Δεν αμφισβήτησε το πιθανό όφελος που μπορεί να έχει το εμβόλιο για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού, αλλά αντίθετα προειδοποίησε ότι οι λήπτες μπορεί να υποστούν μόνιμη βλάβη στο μικροαγγειακό τους σύστημα. Εκείνη την εποχή, η ανησυχία του βασιζόταν σε δεδομένα που ανέφεραν επιστήμονες και γιατροί μετά από μια μόλυνση με COVID-19 που επηρέασε πολλά όργανα πέραν των πνευμόνων.

oparlapipas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ