Η νέα γενιά ποδοσφαιριστών της ΑΕ Κως θα την οδηγήσει ξανά εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται.. σε εθνικές κατηγορίες

1
421


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΚΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΞΑΝΆ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ..ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ιστορική ομάδα της πόλης μάς η ΑΕ ΚΩΣ έκανε το μεγάλο βήμα στην πολύχρονη ιστορία της. Οι διοικούντες και ο προπονητής ομάδας κύριος Χρήστος Αρβανιτογιάννης και σε αγαστή συνεργασία με τον κύριο Γιάννη Μανούσογλου και την ομάδα του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, έφτιαξαν ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που αποτελείται από νέα παιδιά.
Στόχος όλων , αυτή η ομάδα να βάλει γερά θεμέλια για το μέλλον.

Η ΑΕ ΚΩΣ , είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Κω με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας 17 στο σύνολο που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ΑΕ ΚΩΣ την περασμένη αγωνιστική περίοδο υποβιβάστηκε στην Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου και οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα με έφηβους ποδοσφαιριστές που τους πλαισιώνουν έμπειροι ποδοσφαιριστές προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την επιστροφή της ιστορικής ομάδας εκεί πού της αξίζει και πρέπει να αγωνίζεται…στα Εθνικά Πρωταθλήματα!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε Στέργο, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.Παντοτε τις ομάδες στην Β’ τις ανεβάζουν πιτσιρικάδες και ντόπιοι.Οταν πάνε Σ’, παίζουν μεγάλοι έως τελειωμένοι ποδοσφαιριστές και οι γνωστοί ανακυκλωμένοι.Ητοι οι γυρολόγοι της Α’, από χωριό σε χωριό κάθε χρόνο.Το νησί για 7 ομάδες χρειάζεται το λιγότερο 140 ποδοσφαιριστές, πράγμα αδύνατο για την Κω.Προταση μου εάν θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία: μια ομάδα Γ’ εθνικη, μια Α’ τοπικό και όλες οι άλλες Β’ με παιδιά από την Κω και νεαρούς, λειτουργώντας ως φυτώρια.Τωρα για την σημερινή Κω, ξέρουμε τί παίζεται και θα με θυμηθείς σε λίγους μήνες.Αλλο αθλητισμός, άλλο μπίζνα.Αυτα και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ για να μην πω τίποτα άλλο και δεν θα πρέπει….. Ευχαριστώ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ