ΚΚΕ Καλύμνου: Συγχαρητήρια σε Μιχάλη Γουρλά, Λευτέρη Θεοδωρίδη και Παντελή Πέρρο για συμμετοχή και επίδοση στο μαραθώνιο «Γρηγόρης Λαμπράκης»

0
4576

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΚΕ-ΚΝΕ

Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους 3 Καλύμνιους αθλητές- δρομείς μας, τον σύντροφο μας και μέλος του γραφείου της ΚΟΒ Καλύμνου του  ΚΚΕ Μιχάλη Γουρλά καθώς και τους Λευτέρη Θεοδωρίδη και Παντελή Πέρρο για την συμμετοχή και επίδοση τους στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας <<Γρηγόρης Λαμπράκης>> στον αγώνα των 42 χιλιομέτρων. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, νέους εργαζομένους παραδείγματα αγωνιστών στην ζωή και στον αθλητισμό , που ξεπερνούν τις δύσκολες συνθήκες και αποδεικνύουν πως όταν ο άνθρωπος θέλει, μπορεί να πραγματοποιεί τα όνειρα του, ξεπερνώντας τα όρια του και αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες του ανθρώπου.

Τιμώντας ταυτόχρονα με την συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, αγωνιστή του λαού μας, που έδωσε την ζωή του για την πραγματική ειρήνη, ενάντια στο σύστημα που γεννά πολέμους, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στέλνοντας ιδιαίτερα φέτος στα πλαίσια της διοργάνωσης ηχηρό μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης  στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για <<Λεύτερη Παλαιστίνη>>

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή δύναμη και υγειά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ