Δυναμικός ως το φινάλε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας

9
6025
Θέμα: Δυναμικός ως το φινάλε ο Κωακός
Μια εξαιρετική χρονιά έφτασε στο τέλος  της το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Τσουκαλαριά σε ένα αγώνα mtb με άρτια διοργάνωση από την Ακαδημία κω.
Αγωνίστηκαν οι αθλητές μας, Σιφουνιός και Γρηγοριάδης οι οποίοι μοιράστηκαν  τα πρώτα δυο σκαλιά του βάθρου εναλλάξ.
Ο Καραμετσής  τερμάτισε 3ος το Σάββατο και 4ος την Κυριακή. Ο Αλευράκης   έμεινε στην 6η θέση το Σάββατο ενώ την Κυριακή τερμάτισε απλά σπρώχνοντας το ποδήλατο λόγω μηχανικού προβλήματος.
Τα παιδιά   μοιράστηκαν μεταξύ τους τις θέσεις στα βάθρα , καθαρίζοντας τους αγώνες από τις πρώτες στροφές  κάθε μέρα στις κατηγορίες παίδων και παμπαίδων, με τους Κωστογλάκη και Καράγιαννη, να κάνουν και αυτοί το ένα δύο εναλλάξ ανά μέρα.
 Μας έλειψε η αγωνιστικότητα του Χόνδρου που τον τελευταίο καιρό παιδεύεται από  αμυγδαλίτιδα.
Κατά γενική ομολογία  τα παιδιά ανήκουν  στην αφρόκρεμα τις ελληνικής ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με βάση τα φετινά τους αποτελέσματα.
 Από κοντά στην 8η θέση και ο Γκαναβούρας το Σάββατο παρά τις απουσίες του λόγο μαθημάτων.
Στα κορίτσια και ιδιαίτερα  στις πανκορασίδες , η συνήθης ύποπτη Αγγελική Αλευράκη τερμάτισε πρώτη και τις δυο μέρες. Ενώ η Περγαμινού Φωτεινή τερμάτισε και τις δυο μέρες στην τέταρτη θέση.
Στους μικρούς μας, ο Καραμετσής   κατέκτησε την 2η θέση και τις δύο ημέρες  και τον Βησσαρίτη να ακολουθεί στην 6η θέση το Σάββατο και στην 7η την Κυριακή.
  Στα μίνι μικρά, ο Νίκος Σκαλερης τερμάτισε και τις 2 μέρες στην 3η θέση.
Να ευχηθούμε στα παιδιά μας καλή ξεκούραση έως το τέλος του μήνα.
 Τελειώνοντας λοιπόν η αγωνιστική χρονιά,  ξεκινά η μεταγραφική περίοδος  και για το δικό μας άθλημα και κάπου εδώ θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το Δημήτρη Χατζηδημήτρη που έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει φανέλα μετά από 4 τοπικά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου τα τελευταία χρόνια  και ένα μετάλλιο φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Θα επανέλθουμε αργότερα με τις προσθήκες μας για το 2024.
 Τελειώνοντας τη χρονιά αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον coach Σπύρο Ταντή που είχε το γενικό πρόσταγμα και την επίβλεψη των μεγάλων κατηγοριών.
Τον  Άνθιμο Χατζησταμούλη που είχε την ευθύνη για τους μικρούς μας στις κατηγορίες μίνι αλλά και την τεράστια ευθύνη παρακολούθησης όλων των υποχρεώσεων του συλλόγου προς κάθε φορέα.
 Τέλος να ευχαριστήσουμε  τους γονείς που με κάθε τρόπο πλαισιώνουν την ομάδα.  Κυρίως την Παντελίτσα Ντινόρη που έκανε την συνοδεία των παιδιών  τους επικίνδυνους  καλοκαιρινούς μήνες αλλά οδήγησε και την μισή Ελλάδα  ( την υπόλοιπη του χρόνου ).
Την Χριστοφή Μαρία και Αντωναρά Κατερίνα επίσης και αυτή οδηγός σε κάποια ταξίδια.
 Τον Σκαλέρη Θοδωρή για τις Κυριακάτικες  προπονήσεις.
Τις Τρείς μαμάδες που φρόντισαν τα παιδιά στο καμπ στη Ρόδο,  Κατερίνα Αντωναρά,  Ντινόρη Παντελίτσα και Τζουβαδάκη Έλσα καθώς  και τους εκεί συναθλητές μας με τους γονείς τους.
Γενικά η δουλειά είναι ομαδική, και αυτό είναι το σίγουρο και  μέσα σ όλα αυτά, την κινητήρια δύναμη μας τους χορηγούς μας:
Sernikos bikes
Rafnar hellas
Archon yacht and yachting management
Zaman fu burger house
Sante cafe
Top gear ενοικιάσεις Μότο
Χατζηδαυίδ μεταφορές
 Blue star ferry’s
Berto luccy
BTI travel agency
Natur galathris
Oyster πάρκινγκ σκαφών Λαύριο
Pergaminos cars
Pirros μεταλλικές κατασκευές
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς.
Με ιδιαίτερη τιμή,
Γραφείο Τύπου Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια στην ομαδα του Κωακου για την εξαιρετικη χρονια και τις φανελες των πρωταθλητων Ελλαδος που κατακτηθηκαν.Οι κοποι της σκληρης δουλειας μιας πλειαδας αθλητων ανταμειφθηκαν,οπως σχεδον παντοτε στην ζωη αλλωστε.Εκει που δεν διεκδικητε σιγουρα αναλογα υψηλα στανταρ πρωταθλητισμου ειναι στην συμπεριφορα και στην παιδεια.Αθλια συμπεριφορα απενανττι στα παιδια των αλλων συλλογων,την ωρα του αγωνα.Η παροτρυνση τυπου εσκασε,φουσκωσε,κλαταρε,δεν μπορει,τον εχεις,κλειστον,τελειωσε τον και αλλα τετοια πολλα μαργαριταρια που ξεστωμιζετ, μονο στο ευ αγωνιζεσθαι δεν παραπεμπουν.Μαθετε να παροτρυνετε τα παιδια σας με μπραβο και χειροκροτημα χωρις να προσβαλετε τις ψυχουλες μικρων παιδιων.Χειροκροτηστε τις προσπαθειες ολων των παιδιων.Θα αισθανθειτε πολυ καλυτερα σαν ανθρωποι.

  2. Όσα ξέρεις από αθλητισμό τόσα λες ! Αμα έχετε ευαίσθητες ψυχούλες να πάτε για μπαλέτο !

    • Ναι αλλά γι’ αυτόν τον λόγο πριν δυο χρόνια σφαζόσασταν με τον νέο αγαπητικό iron και την κολλητή σου

    • Ίσως η μπόχα της υπέρμετρης «τεστοστερόνης» και άγνοιας ενός αναίσθητου ψυχιδιου . Αν ξέρατε πόσο δύσκολο, απαιτητικό και καταστροφικό για το σώμα είναι το μπαλέτο, θα είσασταν και εσείς μια «ευαίσθητη ψυχούλα» μπροστά τους. Τόση μαγκιά πρωί πρωί πια, λυπηθείτε μας.

  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΩΣ.ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΘΕΜΙΤΗ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΠΟΣΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ;;;ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ.ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ …ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΝΑ ΖΗΣΕΙ …..ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΧΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.

  4. Εσεις παντως και μπαλετο να κανατε θα αναγαγατε νεα ηθη και εθιμα.Παρατεταμενοι αγκωνες και γονατα,αποτομα φρεναρισματα,κλωτσιες στους αστραγαλους οπως χτυπημα στο σασμαν,θυσια μιας μπαλαρινας να παρεμποδιζει τις αλλες ανεπιθημητες.Και φυσικα αλλη θα εβγαινε μπροστα την πρωτη ημερα,αλλη την επομενη.

  5. Αληθεια,που χαθηκε ο νεος αγαπ iron.Tου ειπατε να μην μιλαει και να μην δημοσιευει ηδη;Η σιωπη ειναι χρυσος και τα σχετικα;Εκτοπισατε τετοια προσωπικοτητα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ