Άγνωστοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σχάρα βαρέως τύπου από το νέο στάδιο Κω!

7
15305

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος
Άγνωστοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σχάρα βαρέου τύπου από το φρεάτιο του συστήματος απορροής ομβρίων του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Σήμερα το πρωί πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου ενόψει των αγώνων στίβου που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Με έκπληξη είδαμε ότι κάποιος τις βραδινές ώρες αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη βαρέου τύπου μεταλλική σχάρα που καλύπτει το κενό στο φρεάτιο απορροής ομβρίων. Λόγω του βάρους η μεταλλική σχάρα έπεσε μέσα στο φρεάτιο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους αθλούμενους αθλητές και πολίτες να πέσουν μέσα.
Ενημερώσαμε το διοικητή της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, τον κύριο Γρηγόριο Μαυρίδη και ο οποίος έστειλε Άμεσα τους άνδρες της πυροσβεστικής στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και πραγματοποιήσαν την ανέλκυση της βαρέου τύπου μεταλλική σχάρα και την οποία τοποθέτησαν στη θέση της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους αξιωματικούς και τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς επίσης και στους αξιωματικούς και στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω για την συνεχή στήριξή τους σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει και αφορά την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου της Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • …Μαλλον Αι Βασιλιωτες ειναι και παιρνουν αντι να φερνουν δωρα!!!

  1. Τι άγνωστοι;Φοβάστε να πήγε ….;Όλο το σύστημα αυτοί κλέβουν τα πουλάνε σε κάποιον.Δύσκολο να τον Βρητε έτσι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ