«Δημήτρης Παππούλης»: Τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Κω | Ήταν όλοι τους εκεί για τον Δημήτρη…

3
24265

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και με παρά πολύ κόσμο να τιμά την μνήμη του αδικοχαμένου αρχηγού του ΑΣ Φοίβος Κω, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ σε γήπεδο «Δημήτρης Παππούλης».

Παρουσία της οικογένειας του αδικοχαμένου σε τροχαίο δυστύχημα Δημήτρη Παππούλη που έχασε την ζωή του πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2022, πραγματοποιηθηκε η τελετή που επισημοποίησε αυτό που ήταν εδώ και καιρό γνωστό μετά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς από ε΄δω και στο εξής το κλειστό γήπεδο της Κω θα ονομάζεται Δημήτρης Παππούλης. Το παρών στην τελετή ονοματοδοσίας έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, όπως επίσης και η πλειοψηφία των αιρετών του Δ.Σ. αλλά και αρκετοί νεοεκλεγέντες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, που θέλησαν να τιμήσουν με διακριτικότητα και σεμνότητα την μνήμη του Δημήτρη Παππούλη.

Από τις πιο δυνατές και σημαντικές στιγμές της τελετής ήταν φυσικά η παρουσία σύσσωμων των φιλών του Δημήτρη οπαδών του ΠΑΟ και της θύρας 13 που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην τελετή με την δυναμική τους παρουσία, ενώ ιδιαίτερη στιγμή και εξαιρετικά συγκινητική ήταν με διαφορά η αναφορά της αδερφής του Δημήτρη στον αδικοχαμένο αδερφό της, καθότι ανέγνωσε ένα φορτισμένο λόγο με συγκινητικά λόγια καρδιας για τον αδερφό της που έχει τόσο άδικα από την ζωή και κατάφερε να μιλήσει με τόσο ωραία λόγια παρουσιάζοντας σε όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο μπασκετ ποιος ήταν πραγματικά στην ενάρετη ζωή του ο Δ. Παππούλης, ο οποίος σίγουρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ καθώς όποιος θα περνά πλέον από το γήπεδο θα αντιλαμβάνεται ότι μιλάμε για το γήπεδο του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/athlitismos/25423-teleti-onomatodosias-tou-kleistoy-gipedou-basket-ko-se-dimitris-pappoylis-itan-oloi-tous-ekei-gia-ton-dimitri

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αιώνια η μνήμη του νέου συνανθρώπου μας! θα τον τιμουσαμε στην πράξη με νέο κλειστό γυμναστήριο που έχει ανάγκη το νησί…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ