Αντώνης Πίττας: Ο θρύλος του Κωακού ποδοσφαίρου για όλους και για όλα!

3
11424

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Πίττας για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι την ιστορία του Κωακού ποδοσφαίρου άλλα και τα πρώτα που έκανε ο ίδιος με πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες της Κω και της Ρόδου. -Ποδοσφαιρικές στιγμές μέσα στο γήπεδο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. -Τι συνέβη όταν τον ζήτησε η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και γιατί δεν πήγε σε μεγάλη κατηγορία, ποιοι τον εμπόδισαν; -Ποιος τον εμπόδισε (Δήμαρχος Κω) να μην πάει για πάντα στη Ρόδο με αποτέλεσμα να μείνει στο νησί και να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία στον ΔΗΡΑΣ -Τι αθλητικές περιγραφές και πως τις έζησε ο ίδιος βλέποντας τους παίχτες να κάνουν τραγικά λάθη και πως αντιδρούσε. -Τι είπε για τον Γιώργο Κυρίτση όσα συνέβησαν επί δημαρχία του. -Στιγμές και ατάκες για τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά. Τι συνέβη με έναν παράγοντα παρουσία του Θεοδόση Νικηταρά και τι είπε για τον Πίττα -Όσα έζησε με τον Κώστα Ανδρουλή και ποιά ήταν η φάση που τον εντυπωσίασε. -Συγκίνηση για τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και όσα έζησε μαζί τους. -Ποιος του έκανε πρόταση για να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. -Τι είπε για τον Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και για τον Ζαχαρό Κωνσταντίνο -Ολοκλήρωσε την συνέντευξη περιγράφοντας πώς βλέπει της ομάδες ποδοσφαίρου σήμερα και τι φταίει που είναι χαμηλά – Τα καλύτερα για τον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και τι είπε για τον πρόεδρο Πέτρο Κεφαλιανό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όσον αφορά τον ΔΗΡΑΣ, πόσο δίκιο είχε ο Κυρίτσης.Ουτε στην Βόρεια Κορέα τόσο γλυψιμο.. παιδική παράσταση νηπιαγωγείου.

  2. Έλεος κ. Βενέρη ….δεν σας παρακολουθώ στο kos tv.Μου είπαν για την εκπομπή σας και είδα κάποια στιγμιότυπα….ντροπή ένοιωσα,κρίμα,νέος άνθρωπος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ