Ο φιλικός αγώνας στην μνήμη του Μπόρις Συμεώνοφ από ΠΑΟΚ Κω

0
16088


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Φιλικό στην μνήμη του Μπόρις Συμεώνοφ

Φιλικό αγώνα στην μνήμη του Μπόρις Συμεώνοφ διοργάνωσε απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ ΚΩ στο Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας. Παράλληλα ξεκίνησε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ΚΩ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Αείμνηστου Μπόρις Συμεώνοφ ενός εξαίρετου χαρισματικού παιδιού και μεγάλου ποδοσφαιρικού ταλέντου.
Οι αδελφικοί φίλοι και συμπαίκτες του εμφανώς συγκινημένοι αναφέρθηκαν στις μοναδικές στιγμές που έζησαν με τον αλησμόνητο φίλο τους και το τεράστιο κενό που αισθάνονται μέσα στην ψυχή τους μετά την απώλεια του.

Αιωνία σου η Μνήμη αξέχαστε αγαπημένε μας Μπόρις Συμεώνοφ..

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας θα συνεχιστεί κάθε απόγευμα στο παλιό Ανταγόρας στην διάρκεια των προπονήσεων του ΠΑΟΚ ΚΩ και της Ακαδημίας του, έως και το εναρκτήριο πρώτο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Διαγόρα Βατίου γιά την Α΄κατηγορία, και καλούνται οι γονείς της Ακαδημίας και τα μέλη της ομάδας να συμβάλλουν κατά δύναμιν!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ