Δράσεις της Ακαδημίας Κω

0
4910

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ

 

Την ευκαιρία να γνωρίσουν σωστά τη χρήση του ποδηλάτου δίπλα στην προπονήτρια ποδηλασίας κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή (κωδικός μητρώου προπονητών «Σ097»), τους αθλητές της Ακαδημίας Κω (όλων των ηλικιακών ομάδων) καθώς και τον τρόπο λειτουργίας μίας ομάδας ποδηλασίας, είχαν μικροί και μεγάλοι, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας και στο θεατράκι στο Ζηπάρι.

Τις δράσεις δεξιοτεχνίας που παρουσιάστηκαν ακολούθησε μία όμορφη ποδηλατάδα στους ποδηλατόδρομους του νησιού μας.

Παράλληλα, στους υπεύθυνους της ομάδας πραγματοποιήθηκε επίδειξη του νέου απινιδωτή που πρόσφερε ο ενεργειακός όμιλος Motor Oil Hellas, στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ακαδημίας Κω για μεγιστοποίηση του αισθήματος ασφάλειας όλων των αθλητών αλλά και των συνοδών τους. Για αυτήν την εξαιρετική προσφορά ευχαριστούμε θερμά τον παραπάνω όμιλο.

Οι δράσεις της Ακαδημία Κω, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως 22 Σεπτεμβρίου), θα συνεχιστούν με την παρουσία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την Οδική Ασφάλεια, My Grand Road, την Πέμπτη και Παρασκευή 21 και 22 Σεπτεμβρίου, με την δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι με Ασφάλεια στην Κω ΙΙΙ», τόσο τις πρωινές ώρες δίπλα στους μαθητές της Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης όσο και το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας, στο οποίο θα αναπτυχθεί ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής διαθέσιμο για όλα τα παιδιά.

Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Κω είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο στην Κω, το Ζηπάρι και το Πυλί (τηλ. επικοινωνίας «6937057834»).

Είναι συναρπαστικό να είσαι στην Ακαδημία Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ