Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Οι απονομές στο τουρνουά της Α.Ε Δικαίου στην μνήμη του Γιάννη Μαύρου...

Οι απονομές στο τουρνουά της Α.Ε Δικαίου στην μνήμη του Γιάννη Μαύρου και της Χριστίνας Χανή (pics)

0
11177

Στο περιθώριο της 3ης ημέρας του τουρνουά που διοργανώνει η Α.Ε Δικαίου έγιναν και οι απονομές στις ομάδες που συμμετείχαν αυτές τις ημέρες ενώ αύριο πέφτει η αυλαία στην διοργάνωση.

Η Α.Ε Δικαίου είχε ετοιμάσει κάποιες αναμνηστικές πλακέτες όπως και μετάλλια και διπλώματα τα οποία δόθηκαν σε όλες τις ομάδες. Την απονομή στην ομάδα της Sinav Coleji έκανε η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου, στην ομάδα του Ξάνθου Πάτμου, η αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασσιώτη, στον Πανιώνιο Λέρου, η πρόεδρος της Α.Ε Δικαίου, Δήμητρα Παπαρούνα, στην Α.Ε Δικαίου ο πρόεδρος της Μαρίνας, Κώστας Χόνδρος και στον Έσπερο η ταμίας της Α.Ε Δικαίου, Διονυσία Γιαννούλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εκπρόσωπος της ομάδας απ’ τα Μούγλα έδωσε αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες αλλά και στην εκπρόσωπο  του Δήμου ενώ αναμνηστικά έδωσε και η πρόεδρος του Ξάνθου, Μαρία Μαραβέλια στην Τουρκική ομάδα και στην Α.Ε Δικαίου.

Τις δύο πιο σημαντικές και ξεχωριστές απονομές της βραδιάς έκανε ο προπονητής της Α.Ε Δικαίου, Δημήτρης Τζομάκας για τον Γιάννη Μαύρο και την Χριστίνα Χανή, με τον πατέρα του Γιάννη, Αντώνη και τον αδερφό της Χριστίνας, Χρήστο να παίρνουν τα  αναμνηστικά μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ